Thursday, November 29, 2012

Twitter : Janji potong ehem ehem dan Bogel depan Pavillion

Hi semua Harimau malaya ?

  Semalam, Selepas aku membuat entri tentang kemenangan harimau malaya menentang laos aku pun menjengah jengah facebook dan twitter , nampaknya ada orang masih mencari cari panas atau dalam nama pemes *Bajet hot* di twitter .
    Janji bagai , ada yang janji kalau harimau malaya menang, dia mahu potong ehem ehemnya, kalau mahu jadik pondan tuh terus terang saja lah , tidak payah pakat janjii manis lepas kemenangan harimau malaya tu.


*nampak macam macho, tapi hati hati maknyah juga

    Hah' ini lagi satu , Promise promise bagai, mahu bogel depan Pavillion kalau Harimau Malaya menang, Ya Allah , apo Kono ae jang ?  Kenapa mesti Depan Pavillion, kenapa tidak depan Padang Bola terus , kan senang .Haiya , menjatuhkan maruah kaum Hawa saja. Ini mesti Kes tidak pernah pergi Pavillion, tuh pasal mahu bogel depan pavillion.

* Muka lawa, nampak tweet sudah macam hantu

  Mesti Rajagopal dan pemain pemain Harimau Malaya ada terbaca tweet ganas mereka nih, itu pasal lah Harimau Malaya menang, sebab nak suruh dorang  tepati Janji . Nanti Waktu Indon  vs malaysia nanti. buat lagi tweet tweet memberangsangkan okaii. :3

Nota Kaki : Apa mahu jadi dengan dunia twitter ini, Bolehkah, kita bersihkan nama Twitter Malaysia dari orang orang sebegini rupa, setahun pun jadi lah. Taubat lah nak.

Sumber : SINI , SINI , Facebook , Twitter

Wednesday, November 28, 2012

Kemenangan : Piala AFF Suzuki 2012: FT, Malaysia 4-1 Laos

Assalamualakum,



     Akhirnya ,harimau malaya berlari dengan sekuat hati sambil mengaum sekuat kuat alam, akibat dendam dari kekalahan sewaktu bertentang dengan singapura, dengan tanpa berlengah lengah , bola dihadapan ,terus di tanduk dan akhirnya keputusan . GoooLLLLLLLLL! Harimau dengan kepantasan mereka telah mencetus malaysia 4-1 Loas . Cantekk.
    Begitu lah kata kata manis dari aku untuk harimau malaya, tidak sia sia mereka di maki hamun oleh rakyat jelata di dalam facebook , twitter , dan laman sosial yang lain , kemakian itu telah menaikan lagi semangat juang mereka. akhirnya mereka mencetus kemenangan yang begitu ummmhh !
  
Mereka yang telah membuat jaringan gol :

SafeeSali (2 gol)
khyrill muhaymenn 
Wan Zack Haikal 


    Pada mulanya Loas yakin harimau malaya tertekan dengan kekalahan mereka tempoh hari, tetapi semangat juang mereka yang membawa harapan kita, mereka telah membuktikan , harimau tidak menguap , cuma terlelap sekejap.

 

Kan wa sudah cakap, selamanya Harimau Mengaum :3

nantikan :

Malaysia vs Indonesia
Sabtu, 1 Disember 2012
8.45 malam
Stadium Nasional Bukit Jalil



TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala