Friday, December 14, 2012

Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum?


   Cerita pasal semalam aku masi tidak puas hati dengan ketidak adilan si pengadil kpop tu. Bikin panas kalau kamu tengok balik cara dia bagi kad merah dengan fadhli
   Lepas tengok bola semalam, aku terus on laptop buat entri bla bla bla pasal bola rujuk SINI . lepas sudah siap buat semua tuh, tiba tiba rasa mahu buka nuffnang, buka seja nuffnang , sejuk terus hati nampak cpuv baru. ahaks. tengok nih tengok nih


Nampak kan kan? sejuk terus kawasan mata aku disini. ada dua lagi cpuv on going , kalau sudi tekan tekan , klik klik ,  lah ya. kalau mahu dibalas , tinggalkan saja nota cinta anda di komen :) disini ada tips cara mendapatkan BE . tekan SINI

macam nih rupa tuh maxis hotlink SOS Top Up. details dia semua ada dalam iklan tuh.



Nota mak jemah : "Inilah tanah tumpahnya darahku. Negara pasukan biarlah hanya satu. Harimau kami berlari laju. Belang nak tertanggal dari baju"

Thursday, December 13, 2012

Tahniah Harimau Malaya, Kalah Bermaruah.

Haippp,


    Walaupun harimau malaya kalah dengan gajah hari ini, tidak menjadi masalah untuuk kita semua, sebab malaysia kalah bermaruah.sudah namanya diaorang berat sebelah, apa boleh buat. Walaupun kamu kalah , harimau malaya tetap dihati . Nampaknya banyak   pengulas bola  di facebook hari ini. Jom tengok :

“Thailand kalau tolak tak kena card , malaysia cuit bahu sikit.. Kad merah ! Dasar Pengadil KPOP !”

 “Kalau tak mampu menyokong ketika kalah , jangan bersorak ketika menang !”

“Gua syak Rajagobal dah boleh amik skim pencen saraan awal... btw terima kasih raja walaupun kalah , anda memang kenal pemain anda ! anda memang kenal amar rohidan !”

“Refree senang hati THAILAND menang terus menari GANGNAM STYLE !!”

“gua harap penyokong Malaysia , setia macam Liverpool ! Walaupun kejuaraan hanya sejarah !”


“Farizal Marlias ! Anda terbaik malam ni !”


“ADMIN TAK MARAH PEMAIN THAILAND,YANG BANGANG TU REFF..NAMPAK SANGAT BIAS..BILA MALAYSIA DA KENA 2-0 BARULA NAK BAGI ADVANTAGE KAT MALAYSIA..KONON NAK AMBEK HATILA TU..PUIHH LA!!!”


“Salah satu tajuk akhbar esok pgi, 'HARIMAU TUMPAS DI KAKI GAJAH' tpi, tu pun ada BERUK dari korea yg tolong GAJAH. Hahah lucu”

“Tu diaa mat yoo bersilat ! *kunyah kuaci*”



  Itu dia, pengulas pengulas terhebat Kita . Nampaknya ramai yang berpotensi jadi pengulas bola nih, apa tunggu lagi , isi lah borang. Ni lagi satu, kalau mahu tahu apa faktor faktor kekalahan harimau malaya hari ini, sila tekan SINI .




Nah nih boipreng kamu. in open relationship nih. siapa cepat dia kena kad merah.



Bikin panas pula kalau tengok balik,si Fadhli  dapat kad merah.  cilaka punya pengadil.



Nota kaki : pengadil tuh memang mahu makan kaki gajah nih.







TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala