Wednesday, August 28, 2013

Berhenti Berbloging.

assalamualaikum?


Hehehehehehehehehehe . buat masa sekarang aku berhenti berbloging untuk memberi laluan SPM melintasi jalan raya yang berturap ini.  pada jangka masa selepas SPM , baru akan ada cik Shasha kembali . sekian terima kasih.


Nota kaki : tajuk di atas adalah rekaan semata mata.

Thursday, July 18, 2013

I'm Back

Assalamualaikum?

gambar Haha, sukjin ,Leekwangsoo adalah hiasan semata mata
     I'm back , berapa kali suda aku buat entri pasal i'm back , i'm back nih, tapi tidak pun pandai back back. aigoo . susah jadi mangsa spm nih . mau pikir syiok syiok sikit terus teringat pasl cik sepiem . ugh!  its killing me. jadi dalam bulan ramadhan yang mulia ini aku kembali seperti sedia kala. menconteng , mencarut , merapuh dan pelbagai me lagi.

      memandangkan , otak aku kosong kosong kosong.... untuk membuat segala kata kata entri di blog pada hari ini, jadi dengan rajin serajin rajinnya, aku akan menyertai beberapa Giveaway or maybe segmen or contest. buat masa ini. memandangkan aku blank , kosong and mong sekarang nih. jadi apa salah nya aku join join benda benda yang berfaedah nih kan. dari pada buang masa tengok seja facebook tu dua tiga jam tiada guna juga. mau belajar pun , bukan masa yang sesuai . adoii.


Nota kaki : bytheway selamat berpuasa muslimin dan muslimat.

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...