Friday, October 18, 2013

[Countdown SPM:18 days]

Assalamuaalaikum?

[Countdown SPM:18 days]

REAKSI ORANG ORANG KAMPUNG SUNGAI BATU BULUH KETUPAT, JALAN PENDEKAR MUSA BIN ALI ,999 LORONG POLIS TRAFFIK JALAN MATI AKU NERVOUS , KOTA SIJIL PENCAPAIAN MENENGAH MAU DEKAT BUKA MULUT HATI JATUH DEGUP DEGUP KENCENG GITU DEYH. EH# . WASALAM.


Terkejut versi Mak Jemah . *sopan sikit buka mulut.




Nebes versi Kak Limah balik sekolah. 






1 day before SPM, ini lah sebenarnya peeling budak budak spm , kalau endak pecaya tanya sama pokok.


Note : Aku disini sebagai seorang pengemis doa , ini meminta kamu sedekahkan doa untuk aku waktu spm nanti . terima kasih yang kasi doa tuh, semoga akan dibalas jasanya :)

Sunday, September 15, 2013

PLKN

Assalamualaikum?

tiba tiba rasa macam mau update blog , hehehehehehehehehehehe :)




      Check One Two Three , Hip Hip Horeyyy . aku dapat PLKN  muahahahahahahahaha , ramai kawan kawan aku mau escape dari dapat PLKN aku seja yang eksited betul mau dapat  benda nih . Tapi tempat sama paggilan keberapa pun aku belum tau lagi . ah choiii dayangg. Apalahh baa dorang mau takut sama itu PLKN bukan makan orang pun.
      Setelah di soal siasat dengan si kawan kawan , antara sebab dorang takut mau ikut PLKN :

  • Takut komander garang 
  • Tidak pernah ikut perkemahan 
  • Eeee, saya takut hitam ba.
  • Eh , tidak mau lah , nanti terlepas peluang masuk UITM 
  • Eee, takut aku ada muscle
  • eee, botak nanti aku sana, buang masa seja aku simpan rambut (jawapan pihak lelaki)
  • Eh, not my style . x suka lah ganas ganas nih , calar nanti kulit i . (jawapan pihat separuh lelaki)
  • Eh takut panas lahh, aku alah dengan panas (ada juga jawapan begini)
  • Tidak aku pandai kawad.
    Eh itu eh inii , semua eh eh . echingg betul . Nanti lah lepas aku Habis PLKN , nanti akan ada kebongkaran tentang PLKN . muahahahahahahaha . Sesampai disitu sahaja entri hari ini . oh oh oh , sebelum sahaye terlupa , kalau mau semak PLKN sila Tekan  SINI nanti dia kasi petunjuk . Teheee 


Nota selipar : Haii , aku belum lagi SPM jadi aku main blog kejap arr, entri pasal berhenti beberblogiing itu hanya tipu semata mata. peace yoo

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...