Sunday, March 30, 2014

Terima Kasih Wifi




Di ucapkan setinggi tinggi terima kasih kepada Wifi kerana Terpotong setengah jalan. Muahahahahaha Macam tau tau ba pulak wifi nih aku mau meninggalkan dirinya ke PLKN suda. Hoho. Ada beberapa hari lagi aku akan menjejakkan kaki ke Persada PLKN. Di situ jugalah pun wifi ni dipotong, kenapa lah tidak dia potong lepas aku jalan. huahuahua. Nasib baik lah ada internet data , bole juga update blog walaupun slow gila gila.

But, Terima kasih buat para Pengunjung blog ku, sebab sudi juga singgah blog yang bakal bakal usang bulan bulan bulan depan ini. Maybe aku akan buat entri autopublish supaya tidak lah juga sunyi betul Blog nih. tidak juga usang usang betul. Nanti i try balas jejak u'olls yerr.  i love you . xoxo sasa :D

Sunday, March 23, 2014

Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby





Mula mula aku kenal Fynn Jamal nih , waktu dia masuk "Keynote " ka tidak silap aku. lagu dia yang aku suka,  150 Juta . And baru baru nih aku ada dengar lagu Arjuna Beta, i'm totally in love with this song, dan baru aku tahu, itu lagu dia, hahahahaha what so kuno lah aku nih, And you know what, lagu nih dia buat khas untuk anak angkat dia .
So , di sebabkan lama gila gila aku tidak men search kan nama dia di youtube, so aku search lah and ternampak lah pulak video yang ini "Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby " .I'm so proud of you lah Fynn Jamal Pluss Respect satuu. Jom dengar sikit video nih :)

Juna, Fynn jamal


"Who are we to blame anyone about everything? Things happened for a reason..." 
-Fynn Jamal. 

Cr: Fynn Jamal Insta :')

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala