Monday, November 2, 2015

MENGARUT KEMBALI

Hello gaiss, berkemungkinan besar aku akan aktif balik  mengarut dalam blog ni, aku akan jejak semula askar askar aku yang pernah tinggalkan komen dalam blog aku ni, walaupun macam tiada ja yang tinggalkan HAHAHAHA sedih. 
keatktifan aku tahun ni, kemungkinan hari jumaat , sabtu ahad saja aku ada masa untuk mengarut dalam blog ni. kalau ada masa ter;uang nnti aku jejak balik tapak kaki u gaiss. Jika sudi mohon tinggalkan jejak, tu pun kalau ada lah manusia yang masih berupaya singgah dalam blog aku ni. *lagu sedih. 
Buat yang baru terjumpa blog aku ni, selamat datang, mohon jgn termuntah dengan post post aku sebelum ni, nanti ada masa cuti aku jejak balik jejak anda hewhewhew
Sebagai student yang rajin lagi pemalas. aku akan try hard untuk aktif dan aktif semula ke alam ini. Kalau aku tidak pandai aktif-aktif mohon bagi sepakan penalti dekat aku sikit, supaya sedorr diri. Huh, okayy then, i blah dulu. jumpa jumaat depan :)

Saturday, October 17, 2015

HATI . SUDAH AKU CAMPAK DI KINABALU.


''Aku tanya kau, kunci hati kau di mana?''

''Aku dah buang, atas Gunung Kinabalu.''

''Macam mana aku mau dapatkan balik?''

''Cari. Daki''

''Kau nih, cuba cakap betul-betul sikit''

''Kau mau hati aku kan? cuba cari sendiri. Usaha, lepas doa, kemudian serahkan kepada Tuhan. Dia lebih tahu apa yang terbaik, tulang kau bergetar seribu pun, kalau bukan jodoh takjadi juga. Aku bukan senang mau suka orang, kau ingat ada ka manusia main suka-suka macam tu ja, Kalau ada, tu lah yang dipanggil Nafsu.''

-Dialog yang telah diubahsuai, kredit kepada penulis sebenar.

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...