Tuesday, March 26, 2013

Review Time : Pemenang 1st Giveaway Honey Yeo

Assalamualaikum?


      Dua Bulan Giveaway Honey Yeo tertammat , Baru Hari ini aku ada ruang untuk buat review bagi pemenang GA dia , sangat tidak Pos Laju. Mohon maaf kalau terasa lama menunggu hamba bertapa di gua yang nun jauh di sana. Daripada hamba membuat ayat bunga bunga, adalah lebih baik hamba bertulis sekarang. :D

     Mangsa review Hari ini ada empat orang rakan blogger, antaranya CIK SYAKIRAH . Ayat ayat yang  dapat diputik dalam Blog beliau :
Serba sedikit pasal Ira tadi. Ira dilahirkan di Selangor dan menetap di Kuala Lumpur. Merupakan calon terakhir PMR dan calon Jenazah Panggilan Ira sebenarnya digunakan bila bersama family. Dengan kawan-kawan diaorang panggil Syakirah. Tetapi tidak menjadi masalah kan sekiranya korang pon nak panggil Ira.
     Aku belum berapa kenal cik Syakirah nih, jadi susah sikit mau buat penilaian, Hoho . Kalau tengok dari segi Blog dia Maybe dia simple punya orang, sebab tengok dia punya tajuk Blog pun Simple Typo Girl, oh lagi satu dia mesti seorang yang Hari hari tertypo . Hehe jangan mara adek manis. Kalau tengok dari gambar dia pula nampak macam tegas , baju Polis gitu segan siot. hihi, kadet polis erk?  . Nampaknya dia lebih muda dari aku, baru perasan aku semakin menganjak ke hari tua. Ini Gambar empunya badan , pinjam gambar kejap ya syakirah . Sebelum aku mulai nyanyuk, dia adalah Mangsa PMR tahun ini, Jadi Do The Best ya adik manis. Klik gambar dia untuk mengenali dia lebih lanjut :)
Nampak kematangan anda dalam gambar ini :)

      Second,Drum please dum dum dum dum tam tam tam Cik Scha Mymy. Blogger nih pun aku belum berapa kenal betul, pestime menjenguk ke blog dia, Blog dia pun simple , and pink juga sama dengan cik syakirah tadi. Nampaknya kami seumur 17, tapi aku lagi tua kalau ikut bulan , dia lahir bulan 08.10.1996 dan anda dikehendaki memberi dia segulung hadiah. eh. hehehe . Harap maaf kepada jejak diluar sana dia sudah dimiliki. hihihi. Ni gambar cik mek molek nih, pinjam gambar ya.Klik gambar dia untuk dikenali :)
Comel kan ? :)

   Next, Adik Qamarina, oh kenapa aku panggil dia adik sebab dia muda dari aku, wahai pemenang kenapa anda semua muda dari aku . Blogger ni pun aku baru saja kenal so nothing that i can talk talk about her. hehehe. Blogger nih umur 13 , Blog dia pun pink and ada bunga bunga  ala ala ventage gitu, simple and merujuk kepada kesah lama dia, dia baru berbloging 2012 , tahun lalu lah tu.So, untuk mengenali adik ini lebih dekat sila lah klik gambar dia. pinjam gambar kejap ya cik.
cermin mata tu yang mahala. hihi

          Selain itu, eh eh eh aku macam buat karangan Bm Plus++ Bi Plus rojak pula. Haha. Pemenang yang ke 4 ialah Asman Wan Ruzlan , Blogger lelaki , biasalah kalau lelaki macam mana blog dia orang kan. mesti simple simple kaler hitam kalau tidak hitam, biru kalau tidak biru , kelabu , putih warna warna macho lah katakan. Blogger ni pun baru saja aku visit tadi pagi , so susah untuk aku review sana review sini, aku bukan pandai review review orang ni,  Kalau mau terbang ke ke log dia sila klik pada gambar yang terpampang di muka blog I. 

Cuba teka mana dia?

    Kesimpulannya , semua blogger yang aku review hari ini , semua muka muka baru, means yang aku tidak kenal yang pestime aku jenguk blog dorang. aku bukan pandai dalam ba review nih, biasalah budak yang curious, jadi aku cubalah jadi sponser untuk review review ni semua, last last ini lh hasilnya, nampaknya hutang aku untuk review orang sudah terlunas, jadi orang tua tua cakap tidak kenal maka tak cinta, kalau mau bercinta jom terjah dia orang . Hoho


Friday, March 22, 2013

Terima kashi, watasi.

Salam,



        Terimah kasih daun keladi kepada kaka sulung yang terhormat , semoga anda lebih cantik dan comel di masa akan datang. hoho . terimah kasih sebab bayar internet yang tertunggak. Dan apa apa yang dulu tertunggak akan dilunaskan di lain hari. blogwalking akan berulang lagi.