Tuesday, March 18, 2014

Kitar Semula #2: Cara Buat DIY Iphone Speaker



Ini lagi salah satu tips untuk kita berjimat or save bajet. Hehehehe. yang ini semua phone pun boleh . Kreatif , Cool and Simple . Cara Buat DIY Iphone Speaker mengunakan benda di atas tuh, dengan ini kita dapat lah kitar semula barang terbuang. *Pun boleh. hewhew .Belum cuba try test belum tahu, jadi apa tunggu lagi cuba lah. heww

16 comments:

  1. bagus2, idea menarik ni tq share yer

    ReplyDelete
  2. Kreatif sangat, boleh buat bisnes tu :)

    ReplyDelete
  3. wak kretif btul diy ni..mesti sound dia mngancam..

    mnabung nuffnang :P

    ReplyDelete
  4. salam. kreatifnya. kena try ni...hehehhehe

    ReplyDelete
  5. mcm best je shasha :)
    blh try nih :)

    ReplyDelete
  6. wahh kreatif!
    boleh try nanti ni

    ReplyDelete
  7. @ewanthology speaker pun boleh holder pun boleh / cuba ;ah jeee

    ReplyDelete
  8. Cantik pulak Shasha...senang jer tu nak buatnya kan....tp jarang beli tisu toilet tu...

    ReplyDelete
  9. Kreatif sungguh budak-budak sekarang ni. Menarik ni. Nampak macam senang. Boleh ajar anak-anak buat sesaja nak jadi kreatifkan.

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala