Tuesday, March 18, 2014

Kitar Semula #2: Cara Buat DIY Iphone Speaker



Ini lagi salah satu tips untuk kita berjimat or save bajet. Hehehehe. yang ini semua phone pun boleh . Kreatif , Cool and Simple . Cara Buat DIY Iphone Speaker mengunakan benda di atas tuh, dengan ini kita dapat lah kitar semula barang terbuang. *Pun boleh. hewhew .Belum cuba try test belum tahu, jadi apa tunggu lagi cuba lah. heww

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

GREAT

Nurzakiah Hanum said...

GREAT

ewanthology said...

speaker atau holder tu?

Kesuma Angsana said...

bagus2, idea menarik ni tq share yer

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Kreatif sangat, boleh buat bisnes tu :)

Siti Zara Nurhaidah said...

Wahh ! Mmg kreatif !

Sobri Yaacob said...

wak kretif btul diy ni..mesti sound dia mngancam..

mnabung nuffnang :P

Abe Kie said...

salam. kreatifnya. kena try ni...hehehhehe

Shida Radzuan said...

mcm best je shasha :)
blh try nih :)

Mimi Azirah said...

Memg kreatif..hahaha

Mimi Azirah said...

Memg kreatif..hahaha

ietams said...

wahh kreatif!
boleh try nanti ni

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

Kreatifnya.bole cuba pasni :)

shasha yacob said...

@ewanthology speaker pun boleh holder pun boleh / cuba ;ah jeee

hainom OKje said...

Cantik pulak Shasha...senang jer tu nak buatnya kan....tp jarang beli tisu toilet tu...

Mummydearie said...

Kreatif sungguh budak-budak sekarang ni. Menarik ni. Nampak macam senang. Boleh ajar anak-anak buat sesaja nak jadi kreatifkan.

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...