Wednesday, January 30, 2013

Pengumuman.

salam,

emosi seketika bersama kitkat.


      Internet di rumah masih tidur mati lagi, oleh dengan itu dalam masa beberapa minggu atau bulan aku tidak dapat menjalankan tugas sebagai seorang blogger macam dulu lagi. Macam tau tau seja internet nih aku mau espiem. ini pun aku online di cyber.

     Kepada para pemenang di blog Honey Yeo yang akan direview oleh aku, harap maaf , sebab lambat sikit aku buat. kalau ada masa aku buat okengg. jangan marah marah nanti cepat tua.

     Sebenarnya banyak cerita aku mau tulis dekat blog sang pencinta ini, tapi disebabkan halangan dari orang tua encik internet aku terpaksa melewatkan penulisan tersebut.

     oleh yang demikian, aku mohan maaf kepada sesiapa yang baru kenal blog ini tapi tidak kena balas kunzungan kamu oleh aku, minta ampun betul betul .kepada yang selalu singah blog aku yang bersawang sudah nih telima kasih sayang. hoho  :D

Nota kaki : kalau ada apa apa permasalahan sila hubungi aku di pesbuk :)  shashayacob

Saturday, January 12, 2013

Internet cari gaduh.

Assalamualikum ?

UPDATE BLOG SECARA CEPAT CEPAT . =..='

   Hari ini aku dapat update blog , yes goyang inul. Sebenarnya, pada suatu hari . aku berjalan masuk kebilik sambil tengok kiri kanan pusing belakang depan atas bawah. aku meng on kan laptop terus menuju ke wifi. tiba tiba aku terkejut bahawasanya wifi di rumah tidak dapat di connect kan sudah. akhirnya aku pun menutup laptop dengan hati kecewa. sekian.


Nota muntah : Bagi yang merindui aku, nanti kalau ada sudah wifi balik ke rumah, aku akan menjejaki dunia anda balik. :D maaf buat masa ini tidak dapat bw.

Tuesday, January 1, 2013

Pelajar boleh bawa Telipon Bimbit // 2013

Assalamualaikum ?

   Ini adalah Post kedua untuk 2013,Besok bermula lah episod persekolahan aku. teringat sekolah aku teringat pulak pasal PM ada cakap hari tuh pasal telipon. Ingat kah lagi anda bahawasanya hari tu aku ada buat post pasal perbezaan akan datang 2013 . Alaa pasal undangII udang untuk pelajar 1996 Tuh . yang di bawah nih ba.


    Dibincangkan pasal undang undang nombor 5 , pelajar di benarkan bawa telipon bimbit . Apakah akan berlaku jika semua sekolah membenarkan pembawaan telipon bimbit ?Adakah semua naik muka, angkuh, pasal bawa henpon samsung, apple, durian, jangung, rambutan ? atau semua main sms sinta sinta antara wanita dan lelaki ? atau sebaliknya ?


   Nasib baik sekolah kami belum merasmikan atau mengishtiharkan pelajar boleh bawa telipon ke sekolah .Jadi secara jujurnya aku mau tahu , Apa Pendapat anda tentang ini ?

Nota kaki : Dengan ini dirasmikan BESOK sekolah. 

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala