Tuesday, December 3, 2013

Musim Semua Pelajar Mampuii (SPM)

Assalamualaikum?

uppshaaa lalalalalalala lilililililil *


    SPM endak SPM , kalau sudah datang rajin meng-update blog tiada siapa boleh halang . Walaupun ribut  taufan melanda, Tsunami Menyambar , Matahari Panas, Hujang turun mengganas , Kak Jamilah Balik rumah,  Roslan Aziz menangis . #eh  . sambung.. aku akan tetap update. tengah tengah rajin ni kan endak juga blog aku bersarang bagai kucing mengandung.
    Uuuuwarghhhhhh!!!  empat subjek sudah melayang pergi jauh nun ke pemeriksa soalan yang budiman lagi cantik dan macam comel je macam comel je . Aku dapat rasakan ke FREE-an hidup ini. Walaupun aku rasa Prinsip Perakaunan aku macam ehemm jee macam eheemm jee, tapi tidak apa. bukan juga aku mau ambil kos tentang akaun juga wakakakakaka. Pada Hari Khamis bersamaan 14/11/13 adalah tarih terakhir aku memegang engkau dear encik Akaun. maafkan aku kalau aku tidak menconteng muka mu sewaktu exam tadi. 
    Ooookayyyyy, what to say . ehemmmmmmmm edemmmmmm ekemmmmm engkooooooo . tulis tulis panjang panjang degan niat, supaya nampak blog aku bernyawa ke hujung nyawa #ehLagi .
     Waitttt, kalau aku ada masa Free aku akan rajinkan tangan ini untuk men-joinkan giveaway yang di anjurkan oleh warga blogger yang budiman sekalian. ada juga aku dapat dari blog yang aku usaha kan ini. emmm walaupun aku tahu tiada sudah yang baca blog aku, jadi ngini kau . ada aku kesah . ahaks, agak kurung berpelajaran ayat disana . maafkan saya , kalau anda marah , saya tidak salahkan anda. itu tanggungjawab saya. okay anddd, thanks kepada yang sudi lagi membaca blog ini, aku tau kamu baca alalalala, jangan jadi stalker lah sayang , tinggalkan lah jejak kaki , tangan pun jadi lah. #Ohhplease #ayatmenggelikan buluh roma aku. 

Okey then, see you very soon.

Nota Espiem : Aku Saya sentiasa berubah, jadi jangan persalahkan diri anda jika ayat sebegitu terasa menjengkelkan.


HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...