Sunday, August 7, 2016

FREE INTERNET BURUNG HANTU (MAGIC SIM)



Selamat malam, thankyou saya ucapkn kepada celcom, sebab telah mencipta INTERNET BURUNG HANTU (MAGIC SIM).

Kenapa aku syorkan student menggunakan MAGIC SIM?

As a student, kita memang busy dengan assignmentkan, awal pagi kena bangun pagi pergi library sebab mau guna free internet, mau search itu ini. al maklumlah, sebab tiada bajet mau beli internet. Aku tahu mesti ramai student macam aku ni simpan mata panda (tidur lambat) sebab entah memang lumrah kali. That's why lah aku syorkan kamu beli magic sim ni , start from 1 a.m-7a.m FREE INTERNET. Kau mau download video untuk letak dekat powerpoint kau pun laju gila mau mampus uolls. tahukah anda, saya download RUNNING MAN menggunakan Magic Sim ini. 

Caranya senang ja, start jam 1 a.m kau on hotspot dekat phone kau then on wifi dekat laptop, dan main lah macam biasa. 

Update !

sekarang ni burung hantu dah charge RM2 form 2GB adn RM5 for 10GB, so better ambik RM5 punya lagi berbaloi. Okay guys . selamat , mencuba !

Sunday, November 15, 2015

TEPI 7ELEVEN


Kita mulakan dengan HAHAHAHAHA senang buat duit, kau ingat senang mau cari kedai ber-nama-kan unik macam ni, susahh kau jah. Rasa bangga sikit jadi rakyat malaysia, sebab rakyat rakyatnya kreatif sungguh, sungguh ku tak percaya. Heeee, Berkemungkinan besar pada tahun 2020 kedai kedai seperti "Belakang 7E" , "Dihadapan 7E", "Diatas 7E" dan yang sama waktu dengannya akan wujud tidak lama lagi. Mari la sama-sama kita majukan 7Eleven untuk negara !