Sunday, November 4, 2012

internet terpotong.

Hi sekalian umat,


    Hari ini, dengan nasib baiknya aku dapat turun ke kedai dan mengonlinekan diri. woooo . pada hari cuti ini, aku meluangkan diri dengan tidur, tengok tb, mengamas rumah, dan yang sama waktu dengannya,

   Bagi sesiapa yang sudi membaca , terima kasih tersangatlah. teda apa mau cakap, babaii.tunggu sampai internet datang lagi lah. sodih. 

nota kaki : dengan ini berblogwalking pun tergendala. the end.

Friday, November 2, 2012

"1st Giveaway by Makcik Superman"

Assalamualaikum ?
 OFFICIALLY CLOSED!
Thanks for joining! :)


Hi you all, you all sihat ? *Hamboi gediknya. *tampar guna selipar jepun kejap. HAHA

     Today, aku nak lancarkan satu giveaway dari MakCik Superman iaitu "Blogwalking Sambil Menang Hadiah With Makcik Superman " . Sebenarnya dah lama dah rancang, mahu buat GA, tapi tidak berkesempatan pulok dah. Tapi Hari ni gua dengan setakat tekatnya hati ingin membuat GA sempena Kelahiran Blog aku yang Tidak tahu berapa Tarikh kelahiran dia ni, Anggap saja lah, Hari ni Tarikh Lahir dia.



sebelum tu, giveaway ni terbuka untuk warga blogger dan facebook. Okay, Tanpa membuang Jam Masa jom Skodeng Syarat-syaratnya .

Syarat untuk blogger :
1.Wajib Follow Blog ni.
2.Like Page Makcik Superman  .
3.Buat lah entri berkenaan dengan GA ni dan Tampalkan Banner yang x berapa macho di atas ni .
4. Postkan Link Entri anda dekat ruangan Komen .
5.Like semua sponser.

Syarat untuk budak FB :
1.Wajib like Page Makcik Superman.
2. Sila share Banner/Gambar di atas ni dekat Wall post anda, tulis la apa apa saja dan Tag nama page superman.blogspot itu.
3. Kalau suda share , post "DONE" dekat page Makcik superman tu.
4. wajib like page sponser sponser.



 Hadiahnya ialah :

Beg clearance (1 pemenang )
sponser by noona Shoppe  (like)



Topup RM5 Digi/Celcom (2 pemenang)
sponser by Makcik superman , Page sini (like)



Voucher dari Dee's clset shop (like)
( 3 pemenang )
Cover Photo


Butik Cinta Zulaikha Like/ADD
(1 pemenang)


DeGorgeous Fashion House  Like
2 tudung (1 pemenang)





Kedai Online Atika Aula LIKE
pantiliner herba (2 pemenang )



Nur Zulaikha.


*Senarai peserta

Tarikh tutup :18/11/2012  (12 malam)

 * Jika penyertaan lebih dari 100 orang. hadiah akan bertambah.  http://i269.photobucket.com/albums/jj72/myem0/03/grey-cat-007.gif
* yang penting anda warga Malaysia :)
* pemenang di pilih secara random / cabutan bertuah , entri menarik, maybe :)
* Maaflah bertebur sedikit, al maklum firstime buat GA :)
Nota kaki : Jom meriahkan Dunia berbloging.