Sunday, January 5, 2014

Jom Daftar WhoHAA!

Haiiiii :')

Home

Lama tidak meng-update blog . Hohoooo who cares? bytheway , today aku mau kongsi satu tempat yang bole kamu berpeluang untuk mendapat gadget/ voucher seperti gambar di bawah ini .Tujuan aku kongsikan benda ini adalah untuk kita semua buat benda yang berfaedah, tidak juga kita buang masa online sampai tengah malam, hanya post tweet , facebook or whatever.Jom join WhoHAA! lagi berfaedah . come join us!

01\
Samsung Galaxy Camera


01 
Logitech iPod/iPhone Pure-Fi Express Plus Speaker


Philips Shaver PLP-PQ202/17
05
Krups Coffee Machine-Red KRU-KP1506


Fujifilm Instax Mini 8

Bombastikkk right ? apa lagi yang anda tunggu jom daftar sini--> DAFTAR SINI . Lepas suda daftar mari i ajar cara earn point.

How To Earn Point From WhoHAA? 


Step 1 : Log in account WhoHAA

Step 2 :Klik"earn Point"(macam dalam gambar dibawah)


klik gambar untuk pembesaran


Step 3 : Klik mana Iklan yang ada , sebagai contoh ( lihat gambar)


klik gambar untuk pembesaran
Step 4 :Jawab Soalan yang di berikan.setiap soalan akan diberi 10-20 point.


1 : baca soalan
2 : lihat gambar , setiapa soalan ada jawapan dalam gambar.
3: isi soalan dengan betul . Note* kalau salah bole cuba lagi
4 : klik submit jika sudah isi soalan.

DONE!

Senangkan, apa lagi di tunggu , jom share benda berfaedah . yahuuu


Note : aku baru join benda ni . aku dapat tahu pun dari blog kakFD . so jom kumpul point ramai ramai.kalau ada soalan , jangan malu jangan segan tampar kang. heheh :3


Cr : KakFD

Tuesday, December 3, 2013

Musim Semua Pelajar Mampuii (SPM)

Assalamualaikum?

uppshaaa lalalalalalala lilililililil *


    SPM endak SPM , kalau sudah datang rajin meng-update blog tiada siapa boleh halang . Walaupun ribut  taufan melanda, Tsunami Menyambar , Matahari Panas, Hujang turun mengganas , Kak Jamilah Balik rumah,  Roslan Aziz menangis . #eh  . sambung.. aku akan tetap update. tengah tengah rajin ni kan endak juga blog aku bersarang bagai kucing mengandung.
    Uuuuwarghhhhhh!!!  empat subjek sudah melayang pergi jauh nun ke pemeriksa soalan yang budiman lagi cantik dan macam comel je macam comel je . Aku dapat rasakan ke FREE-an hidup ini. Walaupun aku rasa Prinsip Perakaunan aku macam ehemm jee macam eheemm jee, tapi tidak apa. bukan juga aku mau ambil kos tentang akaun juga wakakakakaka. Pada Hari Khamis bersamaan 14/11/13 adalah tarih terakhir aku memegang engkau dear encik Akaun. maafkan aku kalau aku tidak menconteng muka mu sewaktu exam tadi. 
    Ooookayyyyy, what to say . ehemmmmmmmm edemmmmmm ekemmmmm engkooooooo . tulis tulis panjang panjang degan niat, supaya nampak blog aku bernyawa ke hujung nyawa #ehLagi .
     Waitttt, kalau aku ada masa Free aku akan rajinkan tangan ini untuk men-joinkan giveaway yang di anjurkan oleh warga blogger yang budiman sekalian. ada juga aku dapat dari blog yang aku usaha kan ini. emmm walaupun aku tahu tiada sudah yang baca blog aku, jadi ngini kau . ada aku kesah . ahaks, agak kurung berpelajaran ayat disana . maafkan saya , kalau anda marah , saya tidak salahkan anda. itu tanggungjawab saya. okay anddd, thanks kepada yang sudi lagi membaca blog ini, aku tau kamu baca alalalala, jangan jadi stalker lah sayang , tinggalkan lah jejak kaki , tangan pun jadi lah. #Ohhplease #ayatmenggelikan buluh roma aku. 

Okey then, see you very soon.

Nota Espiem : Aku Saya sentiasa berubah, jadi jangan persalahkan diri anda jika ayat sebegitu terasa menjengkelkan.


HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...