Sunday, January 5, 2014

Jom Daftar WhoHAA!

Haiiiii :')

Home

Lama tidak meng-update blog . Hohoooo who cares? bytheway , today aku mau kongsi satu tempat yang bole kamu berpeluang untuk mendapat gadget/ voucher seperti gambar di bawah ini .Tujuan aku kongsikan benda ini adalah untuk kita semua buat benda yang berfaedah, tidak juga kita buang masa online sampai tengah malam, hanya post tweet , facebook or whatever.Jom join WhoHAA! lagi berfaedah . come join us!

01\
Samsung Galaxy Camera


01 
Logitech iPod/iPhone Pure-Fi Express Plus Speaker


Philips Shaver PLP-PQ202/17
05
Krups Coffee Machine-Red KRU-KP1506


Fujifilm Instax Mini 8

Bombastikkk right ? apa lagi yang anda tunggu jom daftar sini--> DAFTAR SINI . Lepas suda daftar mari i ajar cara earn point.

How To Earn Point From WhoHAA? 


Step 1 : Log in account WhoHAA

Step 2 :Klik"earn Point"(macam dalam gambar dibawah)


klik gambar untuk pembesaran


Step 3 : Klik mana Iklan yang ada , sebagai contoh ( lihat gambar)


klik gambar untuk pembesaran
Step 4 :Jawab Soalan yang di berikan.setiap soalan akan diberi 10-20 point.


1 : baca soalan
2 : lihat gambar , setiapa soalan ada jawapan dalam gambar.
3: isi soalan dengan betul . Note* kalau salah bole cuba lagi
4 : klik submit jika sudah isi soalan.

DONE!

Senangkan, apa lagi di tunggu , jom share benda berfaedah . yahuuu


Note : aku baru join benda ni . aku dapat tahu pun dari blog kakFD . so jom kumpul point ramai ramai.kalau ada soalan , jangan malu jangan segan tampar kang. heheh :3


Cr : KakFD

8 comments:

Anonymous said...

soalan semua dah jwb .. pas2 nk jwb soalan ape lg nk ckopkan point ?

shasha yacob said...

@Anonymous
itu kena tunggu lahh. tu la salah satu cabaran mau dapatkan point.

Anonymous said...

@shasha yacob ouh tp smpai bila ?

Anonymous said...

great post, very informative. I ponder why the other specialists
of this sector don't notice this. You should
proceed your writing. I am sure, you have a great readers' base already!


My weblog Hot Mom

shasha yacob said...

itu kene tunggulah. sbb program nih baru lagi. so susah nak dapatkan ads :)

Leeza Dayasari said...

waaa macam menarik jew

Leeza Dayasari said...

macam menarik jew...

QasehnyaRania said...

tak daftar pon.

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...