Sunday, March 31, 2013

Sejarah Terciptanya Rokok!

Salam,

     Nampaknya kemalasan meng-update blog berkurangan sedikit demi sedikit. *angkat angkat kening .  Jadi boleh lah aku mengaktifkan diri dalam bidang ini sekali lagi , tapi tidak akan se-aktip dulu, ceh. dua hari satu entri boleh lah.hoho.Tapi bidang bw akan tetap berja;an walaupun malas gila khinzir. Nampaknya tersimpang jauh dari topik sudah nih. ok ok.
       Sewaktu aku tengah berjalan jalan di dalam laman sosial facebook untuk baca artikel yang boleh menghilangkan rasa bosan ini, last last nampaklah tajuk "Sejarah Terciptany Rokok" , nampak best. jadi dengan ini aku kongsi kongsi lah sikit pengatahuan ini. sila baca newspaper di bawah ini.



Nota kaki : Di harap tiada yang rabun baca news ni. :)

10 comments:

  1. wah..baru tahu pasal rokok nie :)

    ReplyDelete
  2. salam..aien nak jemput join segmen giveaway yang blog aien anjurkan.. kalau ada kelapangan waktu jemput join ye.. thanks..

    http://www.aienhermionie.my/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
  3. baru tahu. nice info minx share ye ^^,

    ReplyDelete
  4. yang merokok /jual rokoki/buat rokok tu kena baca nih..heheh

    ReplyDelete
  5. Jln2 sni http://izza-sakura.blogspot.com jmput dtg

    ReplyDelete
  6. Fuyoh.. First time tau.. Air kencong syaitan rupanya.. Tp hadis ni xbg sanad kan.. Hmmmm.. Susah skit la nak jdkan hujah.. Tp merokok mmg suck! Hoho

    ReplyDelete
  7. betol ke nih? xpernh tau sblm nih... tp waa xhisap rokok tp still terkejut bace nih... kne selidik lg nih,,, kne tau sape perawi hadis n mcm2 lagi... xsalah selidik kesahihan kan? hee
    btw lame xnmpk mak cik superman nih... hee xP

    ReplyDelete
  8. Perkongsian yag bgus sekali . So pada kaum lelaki lpas nie paham2 la sndiri ea . Hehe

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala