Showing posts with label Budak Dulu dulu. Show all posts
Showing posts with label Budak Dulu dulu. Show all posts

Friday, August 4, 2017

HIDUP SEMULA

Hi guys, aku baru nak start buka chapter baru ni. Aku rasa ini dah kali keberapa entah aku cakap nak berblogging semula. okay lupakan . Since aku rasa memang takkan ada orang baca blog aku sekarang, boleh lah aku cerita kisah hidup aku yang tak berapa nak hidup ni . tapi tunggu dulu. aku akan cuba buka cerita slow slow okay. Rasa macam cakap sorang sorang pula, huh . Who cares ? . . .
So yah, let's talk to you later guys, lots of love saso.

Saturday, February 22, 2014

Bola Sepak Zaman Budak Dulu Dulu

Assalamualaikum?

bola sepak, dulu dulu, budak

Zaman Budak dulu dulu memang Lejen. kalau mau dibandingkan  budak sekarang.  #TabikSpringlaa

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...