Saturday, January 12, 2013

Internet cari gaduh.

Assalamualikum ?

UPDATE BLOG SECARA CEPAT CEPAT . =..='

   Hari ini aku dapat update blog , yes goyang inul. Sebenarnya, pada suatu hari . aku berjalan masuk kebilik sambil tengok kiri kanan pusing belakang depan atas bawah. aku meng on kan laptop terus menuju ke wifi. tiba tiba aku terkejut bahawasanya wifi di rumah tidak dapat di connect kan sudah. akhirnya aku pun menutup laptop dengan hati kecewa. sekian.


Nota muntah : Bagi yang merindui aku, nanti kalau ada sudah wifi balik ke rumah, aku akan menjejaki dunia anda balik. :D maaf buat masa ini tidak dapat bw.

32 comments:

aQu Mad said...

grrrrr. hehehehe

Tihara said...

laa..patut la sepi je..
take care ey :)

boni kacak said...

mohon ada wifi cepat2 tau..ramai merindukan awak ni..hehehe

sa mic said...

hamboih lama menghilang , windu tau windu! -,-!

intanfirdaus247 said...

salam shasha...la yeke..patutla lama x nampak..:)

Achsan MassiveBjn said...

kunjungan perdana kawan :) sambil baca2
visit n koment back y dblogq
skalian follow blogq y nanti aku folback

✿A I N A A✿ said...

patut lama menyepi... btw, coming back soon key??? will miss u...

Nadratul Syazwana said...

Wifi kat kolej kita ni pun suka cari gaduh jugak -.-"

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohh ada masalah internet. mmg menyakitkan hati.

Encik H said...

tumbuk jer internet tu!! grrrrr

aSmiDar said...

Huhu...gaduh la sangat...

Pykaa Pdott said...

saya mnunggu entry anda setrusnya . haha .

Ayie Abas said...

salam shasha..:)

sedih nyerr..rindu kehadiran shasha kat blog...ermm

inche hlovate said...

kemne hilangnya wifi anda wahai Diana Amir??

Miss Zahirah said...

hehehe.. sian yer wifi xble gna update pon laju2 gitu

Wak Gelas™ said...

wak pon nk tengok ko goyang inul tu camnee.., ehHHee

miz ruha said...

dah okay nanti bolehlah blogwalking...
memang sedikit tensi kalau internet tak jalan...

shidaR said...

sama la akak pon tenet ni geramnyerr..

Shiyda Aqma said...

nt ada wifi , bw lelaju yer :)

QasehnyaRania said...

cepat2 tau..ciksu dah rindu ni :D

meh sini cik su nak jawab pertanyaan bb dekat header tu siapa :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-lahir-darwisya.html

Detective Fiqa said...

Haha mcm df je kat u. no wifi no bw

Pykaa Pdott said...

ea yunk rindu laa . haha :p pyka dah letak awak dlm bloglist pyka oke :)

kak nora said...

harap2 berjumpa lagi..

kay_are said...

patut r senyap lame.. takde wifi rupe nye.. owh.. baru r faham.. ok2.. takpe.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sama la wifi kita pun xboleh pakai sudah

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tengok pinggul inul.. ekKKEe

shar90 said...

patot lew ddah lame xnampak anakanda sorng nih... huk3 xD

deqjamucuxx said...

alolo.. keciannyaa :) t bw la erk

eVa said...

Alamak frust xder wifi kan.. Hehe xper.. Nnti kembali lagi :)

Kasih Salina said...

salam maulidur rasul dan selamat bercuti..

QasehnyaRania said...

jom join segmen

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-3-in-1-by-jiakreatifelt.html

salam maulidul rasul :D

Aida Omar said...

Alolo.. sian dia eh. tak pe nanti ada dah wifi boleh berblogging semula :) miss u dear..