Saturday, January 12, 2013

Internet cari gaduh.

Assalamualikum ?

UPDATE BLOG SECARA CEPAT CEPAT . =..='

   Hari ini aku dapat update blog , yes goyang inul. Sebenarnya, pada suatu hari . aku berjalan masuk kebilik sambil tengok kiri kanan pusing belakang depan atas bawah. aku meng on kan laptop terus menuju ke wifi. tiba tiba aku terkejut bahawasanya wifi di rumah tidak dapat di connect kan sudah. akhirnya aku pun menutup laptop dengan hati kecewa. sekian.


Nota muntah : Bagi yang merindui aku, nanti kalau ada sudah wifi balik ke rumah, aku akan menjejaki dunia anda balik. :D maaf buat masa ini tidak dapat bw.

32 comments:

  1. laa..patut la sepi je..
    take care ey :)

    ReplyDelete
  2. mohon ada wifi cepat2 tau..ramai merindukan awak ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. hamboih lama menghilang , windu tau windu! -,-!

    ReplyDelete
  4. salam shasha...la yeke..patutla lama x nampak..:)

    ReplyDelete
  5. kunjungan perdana kawan :) sambil baca2
    visit n koment back y dblogq
    skalian follow blogq y nanti aku folback

    ReplyDelete
  6. patut lama menyepi... btw, coming back soon key??? will miss u...

    ReplyDelete
  7. Wifi kat kolej kita ni pun suka cari gaduh jugak -.-"

    ReplyDelete
  8. ohh ada masalah internet. mmg menyakitkan hati.

    ReplyDelete
  9. tumbuk jer internet tu!! grrrrr

    ReplyDelete
  10. saya mnunggu entry anda setrusnya . haha .

    ReplyDelete
  11. salam shasha..:)

    sedih nyerr..rindu kehadiran shasha kat blog...ermm

    ReplyDelete
  12. kemne hilangnya wifi anda wahai Diana Amir??

    ReplyDelete
  13. hehehe.. sian yer wifi xble gna update pon laju2 gitu

    ReplyDelete
  14. wak pon nk tengok ko goyang inul tu camnee.., ehHHee

    ReplyDelete
  15. dah okay nanti bolehlah blogwalking...
    memang sedikit tensi kalau internet tak jalan...

    ReplyDelete
  16. sama la akak pon tenet ni geramnyerr..

    ReplyDelete
  17. cepat2 tau..ciksu dah rindu ni :D

    meh sini cik su nak jawab pertanyaan bb dekat header tu siapa :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-lahir-darwisya.html

    ReplyDelete
  18. Haha mcm df je kat u. no wifi no bw

    ReplyDelete
  19. ea yunk rindu laa . haha :p pyka dah letak awak dlm bloglist pyka oke :)

    ReplyDelete
  20. patut r senyap lame.. takde wifi rupe nye.. owh.. baru r faham.. ok2.. takpe.

    ReplyDelete
  21. wak pon sukak tengok pinggul inul.. ekKKEe

    ReplyDelete
  22. patot lew ddah lame xnampak anakanda sorng nih... huk3 xD

    ReplyDelete
  23. Alamak frust xder wifi kan.. Hehe xper.. Nnti kembali lagi :)

    ReplyDelete
  24. salam maulidur rasul dan selamat bercuti..

    ReplyDelete
  25. jom join segmen

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-3-in-1-by-jiakreatifelt.html

    salam maulidul rasul :D

    ReplyDelete
  26. Alolo.. sian dia eh. tak pe nanti ada dah wifi boleh berblogging semula :) miss u dear..

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala