Wednesday, January 2, 2013

Wordless Wednesday #6

Assalamualaium ?



Masihkah anda kenal siapa ini ?

37 comments:

  1. anak saudara tunku abdul rahman?
    agong pertama... ye dak? hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh. Nnti aku cek balik nama dia hihi

      Delete
  2. sp xknl sila keluar malaysia..duit pegang ari2 xknl xtau la..ahks

    ReplyDelete
    Replies
    1. setujuh, sila keluar malaysia kalau xkenal hihi

      Delete
  3. ini sultan ni. wajahnya ada kat wang kertas.. wang kertas malaysia.

    ReplyDelete
  4. duit kertas ringgit malaysia!

    ReplyDelete
  5. kenal. duit kertas semua ade muka dia..hehe

    ReplyDelete
  6. muka yang tertempek kat duit kertas Malaysia kan kan?? hehehe xtau nama XD

    ReplyDelete
  7. salam shasha :) jumpa shasha di tahun 2013.

    sebijik mcm gaya dlm duit tu kan? pic kat duit tu ambik contoh dari gambar ni agaknya?

    ReplyDelete
  8. selalu ada dalam beg duit muka ni...hehehehe

    ReplyDelete
  9. sape tak kenai memang lerr kan

    ReplyDelete
  10. tak silap agung pertama kan? wajah beliau diabadikan dalam duit Malaysia.. :) lupa dah siapa nama agung nie.. keh3.

    ReplyDelete
  11. Syaaaa mana Sya?????
    RINDUU OOOOOOOO SAMA KAMU!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh teharunya. hhohoh saya pun, tapi sorry xdapat bw sekarang nih

      Delete
  12. agong pertama kan?
    sama macam dkt duit malaysia tu

    ReplyDelete
  13. wajah nye tetap terpahat di hatiku..hehe

    ReplyDelete
  14. kenal sangat. selalu nmpak muka dia dlm dompet kita,.hihi
    anyway,done follow awak,kalau sudi jemput la follow fira juga :)

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala