Sunday, November 15, 2015

TEPI 7ELEVEN


Kita mulakan dengan HAHAHAHAHA senang buat duit, kau ingat senang mau cari kedai ber-nama-kan unik macam ni, susahh kau jah. Rasa bangga sikit jadi rakyat malaysia, sebab rakyat rakyatnya kreatif sungguh, sungguh ku tak percaya. Heeee, Berkemungkinan besar pada tahun 2020 kedai kedai seperti "Belakang 7E" , "Dihadapan 7E", "Diatas 7E" dan yang sama waktu dengannya akan wujud tidak lama lagi. Mari la sama-sama kita majukan 7Eleven untuk negara !

Sunday, November 8, 2015

KAU TAHU MALAS TU APA?


Malas? kau tahukan malas bermalasan tu bahaya, sebab malas kita jadi pemalas malas belajar, tiadalah ilmu, tiada ilmu , so tiadalah kerja, kau takada kerja macam mana mau ada duit, tiada duit kau tak dapat beli makanan, tiada makanan kau akan lapar, bila lapar, kau kan sakit, bila kau sakit berpanjangan, kau akan mati. perghh dasyat sungguh huraian malas kali ini. HAHAHAHA  kau akan tahu erti "MALAS" bila kau kenal erti dunia sebenar, macam mana keadaan alam realiti sebenar. H-m-m-m-m-m bunyinya hmmmm. Entri ni bukan mahu mengajak kau orang malas berjemaah, agak agak lah, mak aku pun marah kalau aku malas. Hehehehehe

Sahaja aku update entri sebegini, kerana aku rasa malas berpanjangan hari ini. i kennot think la. rasa malas gila buat semua benda. belajar malas, shopping malas, main game malas, mandi malas, duduk baring terlentang terdampar terkasima semua ter pun aku malas. rasa macam tiada motif pula entri ni, mohon jangan bash patik, sebab patik langsung tiada idea untuk dipaparkan. okay dah Sekian untuk entri Malas Hari ini. Malas kan, mau buat macam mana lagi? Mari lah kita tembak owner blog ini bersama-sama Heeeeeeeeeeee

Kata kata akhir entri ini. Jauhilah MALAS , ingatlah orang yang tersayang :)

Monday, November 2, 2015

MENGARUT KEMBALI

Hello gaiss, berkemungkinan besar aku akan aktif balik  mengarut dalam blog ni, aku akan jejak semula askar askar aku yang pernah tinggalkan komen dalam blog aku ni, walaupun macam tiada ja yang tinggalkan HAHAHAHA sedih. 
keatktifan aku tahun ni, kemungkinan hari jumaat , sabtu ahad saja aku ada masa untuk mengarut dalam blog ni. kalau ada masa ter;uang nnti aku jejak balik tapak kaki u gaiss. Jika sudi mohon tinggalkan jejak, tu pun kalau ada lah manusia yang masih berupaya singgah dalam blog aku ni. *lagu sedih. 
Buat yang baru terjumpa blog aku ni, selamat datang, mohon jgn termuntah dengan post post aku sebelum ni, nanti ada masa cuti aku jejak balik jejak anda hewhewhew
Sebagai student yang rajin lagi pemalas. aku akan try hard untuk aktif dan aktif semula ke alam ini. Kalau aku tidak pandai aktif-aktif mohon bagi sepakan penalti dekat aku sikit, supaya sedorr diri. Huh, okayy then, i blah dulu. jumpa jumaat depan :)