Sunday, November 8, 2015

KAU TAHU MALAS TU APA?


Malas? kau tahukan malas bermalasan tu bahaya, sebab malas kita jadi pemalas malas belajar, tiadalah ilmu, tiada ilmu , so tiadalah kerja, kau takada kerja macam mana mau ada duit, tiada duit kau tak dapat beli makanan, tiada makanan kau akan lapar, bila lapar, kau kan sakit, bila kau sakit berpanjangan, kau akan mati. perghh dasyat sungguh huraian malas kali ini. HAHAHAHA  kau akan tahu erti "MALAS" bila kau kenal erti dunia sebenar, macam mana keadaan alam realiti sebenar. H-m-m-m-m-m bunyinya hmmmm. Entri ni bukan mahu mengajak kau orang malas berjemaah, agak agak lah, mak aku pun marah kalau aku malas. Hehehehehe

Sahaja aku update entri sebegini, kerana aku rasa malas berpanjangan hari ini. i kennot think la. rasa malas gila buat semua benda. belajar malas, shopping malas, main game malas, mandi malas, duduk baring terlentang terdampar terkasima semua ter pun aku malas. rasa macam tiada motif pula entri ni, mohon jangan bash patik, sebab patik langsung tiada idea untuk dipaparkan. okay dah Sekian untuk entri Malas Hari ini. Malas kan, mau buat macam mana lagi? Mari lah kita tembak owner blog ini bersama-sama Heeeeeeeeeeee

Kata kata akhir entri ini. Jauhilah MALAS , ingatlah orang yang tersayang :)

No comments:

Post a Comment

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala