Showing posts with label adik manis. Show all posts
Showing posts with label adik manis. Show all posts

Sunday, November 8, 2015

KAU TAHU MALAS TU APA?


Malas? kau tahukan malas bermalasan tu bahaya, sebab malas kita jadi pemalas malas belajar, tiadalah ilmu, tiada ilmu , so tiadalah kerja, kau takada kerja macam mana mau ada duit, tiada duit kau tak dapat beli makanan, tiada makanan kau akan lapar, bila lapar, kau kan sakit, bila kau sakit berpanjangan, kau akan mati. perghh dasyat sungguh huraian malas kali ini. HAHAHAHA  kau akan tahu erti "MALAS" bila kau kenal erti dunia sebenar, macam mana keadaan alam realiti sebenar. H-m-m-m-m-m bunyinya hmmmm. Entri ni bukan mahu mengajak kau orang malas berjemaah, agak agak lah, mak aku pun marah kalau aku malas. Hehehehehe

Sahaja aku update entri sebegini, kerana aku rasa malas berpanjangan hari ini. i kennot think la. rasa malas gila buat semua benda. belajar malas, shopping malas, main game malas, mandi malas, duduk baring terlentang terdampar terkasima semua ter pun aku malas. rasa macam tiada motif pula entri ni, mohon jangan bash patik, sebab patik langsung tiada idea untuk dipaparkan. okay dah Sekian untuk entri Malas Hari ini. Malas kan, mau buat macam mana lagi? Mari lah kita tembak owner blog ini bersama-sama Heeeeeeeeeeee

Kata kata akhir entri ini. Jauhilah MALAS , ingatlah orang yang tersayang :)

Sunday, February 23, 2014

How To Cut A Pizza

Assalamualaikum?

pizza hut, pizza, call now
Easy right. Hewhew 

 What to do.

Kekeringan idea. 

Maybe

Okay Then

Bye 

Saturday, December 22, 2012

Bila Budak belajar berdiri

Assalamulalikum ?

  Kemarin sampailah ke hari ini aku tidak tidur, Hoho bangga aku shikit, membuat  kerja sana sini yang belum selesai, aku dengan senang hatinya berlari meng onlinekan diri selepas tugasan telah siap di buat. nampak kelainan ayat di situ.
   Tadi ada Mandi badak di sini, eh entah macam mana mahu ejaa tuh benda. Mandi badak nih kamu tau juga bah kan. Jadi dengan bosannya aku tiada kerja ingin di buat , dengan kerelaan hati aku pun bermain dengan sang budak yang di beri nama ariff aidil. bbudak 1 tahun yang bersemangat untuk berdiri tanpa disokong oleh benda benda disekelili dia. jom terjah satu persatu gambar adek manis :)





Maaf Kabur, mula mula dia cuba untu berdiri.









Cuba untuk berdiri setengah badan.








Hampir ke tengah badan sudah.










Ini adalah  impiannya untuk kepuncak gunung.









Dengan semangat ariff membuka mulut demgan berkata woaaaa.









eh , baru perasan I kena gambar. Hampir dapat berdiri sudah.











Dan akhirnya . yeah ! dapat sudah saya berdiri. ahaks :)











Eh , control shikit. Hahaha







   Dan akhirnya , tidak sampai setengah jam dia cuba berdiri sampai kepuncak. itu lah semangat seorang budak budak umur setahun. okeng lah. aku akhiri entri kali ini, dengan ucapan babaii.



Nota kaki : berusahalah sehinggah dapat apa yang dihajati. besok last sudah ke busy an melanda. publish jam 6.00 pagi . nanti malam nih aku terjah anda semua okeng

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala