Friday, June 14, 2013

Kerja sudah siap

Assalamualaikum?

sambut kejayaan bersama encik lee kwangsoo , haha, sukjin . 
club betrayer. atas kejayaan menyiapkan kerja kursus

       Buat kesekian kalinya aku menghilang hari itu. bukan apa, aku banyak gila gila gila kerja sekolah yang wajib diselesaikan terlebih dulu. alaaa biasalah budak spm katakan, mana mau buat kerja kursus lagi, buat latihan , ulangkaji , exam lagi , ceramah lagi  ini kisah hidup seorang pelajar bernama spm.
      Now , ada sudah sikit masa aku berblogwalking , maybe malam nih aku akan berjalan jalan mengunjung ke tempat tempat blog yang baik hati berbudiman yang rajin singggah ke blog aku selama aku menghilangkan diri. As you all know, aku busy dengan kerja kursus perakaunan aku yang hilang hari tu kan. kalau yang tidak tau tu, buat buat tau seja.
       sebenarnya disini, aku ingin mengumumkan , kerja kursus prinsip perakaunan aku sudah tersiap dengan hasil titik peluh aku dengan kawan kawan yang budiman selama seminggu . huahuahaua *aku nangis nih
       Selepas aku bersuka cita cita bergitu. lalu aku pun terfikir pasal blog aku yang semakin hari semakin ditinggalkan begitu sahaja. aku bukan mau kasi tinggal blog aku begitu seja, sorry sikit . aku ada hati lagi okayyy, nanti nangis blog aku kena kasi tinggal bersawang sawang bagai sarang laba laba yang berkeliaran dibilik ini. So , dengan mood yang ada aku pun mula menghidupkan blog aku semula dengan internet dirumah yang ada. So aku dengan ini merasmikan aku berblog semula dan semula.


Nota : semakin hari semakin berayat bunga bunga blog aku. biasalah bahasa malaysia wajib lulus buat mangsa spm.

3 comments:

  1. Good luck untuk SPM adik.. kena belajar bersungguh2 ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh mesti bangga kan bila dapat siapkan assignment, dan moga terus berjaya ye ;D

    ReplyDelete
  3. Baru tau pasal apa menghilangkan diri selama ini

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

CARA MENGHITUNG ZIKIR DENGAN JARI

CARA MENGHITUNG ZIKIR DENGAN JARI Assalamualaikum? Memandangkan sesetengah orang mungkin tiada tasbih ataupun malas nak bawak tasbi...

Kisah dula kala