Monday, January 13, 2014

FAMOUS FAILURES

Assalamualaikum?

      Hari nih macam aku mau kasi kongsi something yang maybe boleh made your day today . Nih dia ." They had prove to people who expect them are bad. But, they are on their own way of life". Aku pun dulu balik balik gagal dalam exam . ohhyeah memang betul betul bikin malu lah kalau ingat balik. tapi bagus juga kalau kita pernah gagal dulu, daripada orang yang tidak pernah rasa sekali pun perasaan gagal dalam hidup. 

     Don't worry, siapa yang pernah gagal dalam hidup nih kita antara golongan yang bertuah sebab Mereka yang berjaya kebanyakkannya lahir daripada mereka yang pernah mengalami kegagalan. Nih antara golongan yang pernah gagal dulu tapi sekarang lihatt lah dunia.


  • ALBERT EINSTEIN
  • MICHAEL JORDAN
  • WALT DISNEY
  • STEVE JOBS
  • OPRAH WINFREY
  • THE BEATLES




"IF YOU'VE NEVER FAILED
YOU'VE NEVER TRIED ANYTHING NEW "


CR: OHMEDIA!

2 comments:

Leeza Dayasari said...

tat y lah, lama juga shasha menyepi. haaaaaaa

QasehnyaRania said...

kan jgn jadikan kegagalan tu sbgi penamat segalanya.

dik, lmanya bercuti selamat kembali.
thanks singgah blog akak