Sunday, January 26, 2014

Petua Isteri Sentiasa Cantik

Assalamualaikum?

Oppss, sorry para penonton . Aku belum kahwin lagi. masih berdarah muda lagi. Di sini aku kongsikan apa yang aku terbaca waktu berjalan jalan pusing ulang alik ke facebook tadi. apa salahnya kongsi benda yang kita baca kan kan .

PETUA ISTERI SENTIASA CANTIK:

klik untuk tumbesaran.

Ini petua bukan untuk golongan isteri sahaja. boleh juga di amalkan oleh kaum kaum hawa di luar sana.Belum cuba belum tahu. oleh itu, selamat mencuba. hehe :)


Sharing is caring. Aku caring orangnya. hihihihi :)

4 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Wanyob said...

Mesti bini aku pelik lepas nie , tiap-tiap malam sediakan dia air minum .

Mimi Azirah said...

Jom amalkan

hainom OKje said...

Bagus kalau diamalkan ni Shaha...maklum le okje dah senja hehe....tapi nak jugak cantik yek!

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...