Monday, January 27, 2014

Bangun Pagi

Assalamualaikum?


        Aku bangun pagi . Tengok cermin . Rupa macam Mak Jemah pun ada. Aku angkat kaki dan bangun menuju ke tandas. buat hal sendiri. Aku keluar dari tandas. Aku cuci muka . Mama Bapa panggil, suru urus pakaian adik . Pakaikan baju sekolah dia. Sesudah halau adik ke sekolah . Aku masuk rumah. Tengok kiri kanan, dan tengok ke kiri kanan balik. Setelah 'Line Clear' . aku On suis . Aku on Internet alias Wifi . Aku buka Laptop . Aku buka Google Chrome . Typing..... Facebook . click game Tertris. Click New Tab. Typing... Blogger.com . Look Post. Dan Publish Entri yang di buat semalam . Akhirnya aku pun Berblog walking.

Inilah rutin harian budak penganggur seperti aku. anda pula bagaimana? Hihi

10 comments:

Shida Radzuan said...

indahnye hehhee :p

Fiza Rahman said...

Gi cari kerja...hehehe...

hainom OKje said...

bukan budak penganggur je macam tu Shasha...mak penganggur pun cam tu gak...hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. wahh bestnya tak koje. hihi kita pagi2 bangun, panaskan lauk untuk bawak bekal lunch untuk suami isteri. pastu g koje, petang balik. masak dinner. pastu malam lepas dah selesai solat isyak baru tengok Running Man dekat laptop. hihihi >___________<

Azhafizah Md Nor said...

lepas tu tolong mak masak pulak :)

shasha yacob said...

memang dalam proses mencari lah nih. haha

shasha yacob said...

mak penganggur pun boleh. haha

shasha yacob said...

yeah kita geng running man. haha

shasha yacob said...

yeah. hihi

QasehnyaRania said...

hihi.
xlist terisi juga. tak buat partime ke?

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...