Friday, May 24, 2013

HOT : Budak 2 Tahun Mengaji Al-Quran

Assalamualaikum?

Pagi pagi nih aku ada buka youtube, and sorry lupa salam jumaat. aku ingatkan hari sabtu hari ni, biasalah budak rajin pergi sekolah, mana lah mauingat cuti cuti  ni.  haha. okay, straight to the point , aku mau tunjuk dekat kamu kamu kamu youtube budak yang 2 tahun yang pandai ngaji Al-Quran . comel.



Jom Ngenda youtube.


Ngenda = Tengok . Bahasa bajau ba nih. haha

3 comments:

aQu Mad said...

terel budak nih..siap hafal surah lagi..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

SubhanaAllah, pandainyaa dia mengaji. Malu ena dengan budak ni. Ena umur 12 tahun baru pandai mengaji. sob sob sob

diana said...

mesti ibu apanya hebat..kan??

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...