Friday, May 10, 2013

Lama Sudah

Assalamualaikum?

Blank Ji Hyo

    Hujan rintik rintik , ombak bergelora,emak bagi duit saya pergi sekolah,  1+1 bukannya gwiyomi , 3+3 jawapanya 6 ,  cikgu tanda baik , saya bole pulang. Lalalalalalalalala.  Hai , dimulakan dengan lagu kanak kanak rebina.
   Lama sudah aku tidak merepek menyangak merepot melalak menulis menconteng mengarang menanari  membakar  membaca melontar peluru membasuh memcuci menyah kau membran cell potosintesis glukosa  memblog di dalam duniawaan berbloging ni, *macam rap pun ada. Kemalasan memikir pasal Spm punya pasal ba ini, mana kau cari. Kalau tengok betul sama sudah otak aku macam gambar diatas ni. Hai running man, jatuh cinta aku sekejap. *apa kaitan?? .
     Sebenarnya , SPM *semua pelajar mampus , Membuatkan nadi ini berdenyut denyut goyang inul semenjak beberapa bulan yang lalu. Bukan aku malas mau update blog. Tapi takut aku nanti dalam blog aku bangan istilah sains, mate, akaun, Lk nanti terkeluar. Ba inikali lah kamu baca blog aku sambil bawa kamus bahasa pustaka. 
     Sebenarnya lagi , isi blog aku hari ini saja saja cakap Kosong kosong oh oh . segala kata... ok stop it. Kamu tahukan maksud terpengaruh sama karma, ?? Nanti lah aku cerita kalau ada masa.*bagus kalau ada orang baca. Aku minta izin cakap pasal running man lepas entri ni ya pakcik dan makcik sekalian. sila sediakan plastik sebelum terueekkk. bagi yang anti-kpop. hoho :3


Bangan = Macam  *  kali lah, aku pun susah mau kasi jelas. bahasa bajau tek tu nak.

kamu yang baik hati lag pemurah lagi budiman lagi intan dan payung, bole tolong klik SINI sampai habis loading. ni iklan 8share aku. ala promote sekali sekala. kalau bole setiap hari aku minta. biasalah, budak baru belajar menanbung.

7 comments:

Shida Radzuan said...

wahhhh lama xnmpak dia update hehe..siap klik :)

boni kacak said...

lama tak ke sini.. tuan blog sihat??

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh ni busy study la ni?? good2....

Ara Afiq said...

mksud spm tu xleh bla. haha.
blaja rerajin dik.

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

cik nana said...

lama dah tak jengah adik ni. hihi rajin2 sekolah yerrrr..

QasehnyaRania said...

mmmm..cool k

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...