Monday, May 20, 2013

Tidak sekolah ada sebab.

Assalamualaikum?

let's begin.

    Hari nih aku bukan malas sekolah, alaa banyak juga pun orang macam aku tidak sekolah lepas exam semester habis. Tapi aku lain, aku budak baik .Hari ni aku buat cuti sendiri , memandangkan Kerja Kursus Perakaunan aku belum siap ditaip, dengan langkah yang bijak aku pun tidak menyekolahkan diri ini. Aku harap tiadalah halangan untuk aku menempuhi dugaan menaip ini. *ayat minta kena tumbuk.
    Sebagai seorang budak dan murid yang baik hati lagi suci dan murni, aku mau kasi habis semua kerja kursus hari ini, lepas tu , besok boleh lah i dancing dancing youu. Lepas habis kerja , hehehehehe blogberjalan lah jawabnya.


Nota kaki : ampun cikgu. selamat hari guru.

6 comments:

inche hlovate said...

hahaha bijak2

Kesuma Angsana said...

hehehe macam ni pun ada juga yer

D i n said...

alasan paling best time skolah " smalam saya x datang skolah cekgu " haha

aQu Mad said...

wakaka,, bijak bijak :)

Ara Afiq said...

hemboii buat cuti sdri. haha.

link blog ada ja la, izara4eva.com :)

Amanina Mads said...

haha.. janji kerja siap :)

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...