Thursday, April 17, 2014

Oh , You Hate me?




Benda nih pernah terjadi dekat diri aku sendiri suatu ketika dahulu. waktu tu aku tengah syok syok dengan kehidupan diri ni, tiba tiba ada pulak kazen aku bagitau aku,  yang kawan dia nih tengah sindir aku dalam post facebook dia. Hahahahaha, What? hampir setahun dia sindir aku ? aku kenal pun tidak budak nih. 
So aku buat buat "innocent" and buat buat muka suci ja lah. who cares ? hater gonna hate. aku biar ja dia sindir, sampai lah dia penat dan bosan, tanpa dia sedar yang aku tahu, hahahaha . Kalau aku boring or bosan, aku pergi facebook dia , untuk menceriakan diri. sebab lucu ba, ayat budak budak . atau bajau says "manas diri diri"

Motif : Jangan layan haters. Jadi kan haters sebagai kata kata semangat untuk anda bangkit semula. *Cehh . hahaha  . Jadi Lebih matang, jangan la bawa gaduh sana gaduh sini, perkara macam nih sooooo tidak matang punya kerja. so yeah , what say you?

Manas Diri diri = marah sendiri sendiri /  tidak kena layan  /  kurang kasih sayang

AutoPublish

Sorry, I dekat PLKN Sekarang nih :)

3 comments:

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala