Thursday, April 10, 2014

Tak Pahamlah. Sila Guna Bahasa Malaysia


Ohhh Sorry to say, ini bahasa apa eh? hehehehe, kalau yee pun mau marah, pakai lah bahasa yang senang di pahami. Hehehe, and One more thing, Bahasa budaya kita, so hati hati bila mula untuk berkata kata di laman sosial. Malu kita.

AutoPublish
Sorry , I Dekat PLKN Sekarang ni.


2 comments:

  1. Assalamualaikum sha. hehe dah dekat PLKN ye? have fun, jaga diri okey.. ni kes orang tak reti mengeja dengan betul. hihii ;p

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala