Showing posts with label AutoPublish. Show all posts
Showing posts with label AutoPublish. Show all posts

Friday, May 2, 2014

Salam Jumaat #8 :Seluar Senteng Sunnah Nabi?




Banyak aku nampak  post post di facebook pasal Seluar Senteng nih. So tanpa keliru mengelirukan. Kalau pakai seluar nih boleh, cuma ia bukan sunnah nabi. jangan salah tafsir :)

AutoPublish

Sorry, I dekat PLKN Sekarang nih.

Monday, April 7, 2014

Kitar Semula #3 : Cara Kemaskan Wayar






Sila rujuk pada gambar. First Ambil kotak kasut sekolah adik adik korang yang ber taburan di dalam bilik dorang tu , then masukkan  sahaja semua wayar ke dalam kotak.  Kalau tiada lubang dekat kotak tu , Jangan risau, I still love you, Eh eh  Apa gunanya gunting di ruma. Hewhew.  Tak ke senangg gitu, kemas , simple , cool, dan semestinya Jimat sekali. Hehehe Selamat Mencuba Sayangg sayang kuu.


AutoPublish

Sorry , I dekat PLKN Sekarang ni

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala