Showing posts with label Jom Join Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Jom Join Giveaway. Show all posts

Tuesday, March 11, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

 

http://zamani84.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

Join segmen Encik Zamani, harap ada tuah kaki ayam i . hehehehehe. Jom Join kawan kawan yang ku sayangi. Segmen ini adalah antara segmen yang sangat sangat simple di muka bumi ini dan alaf ini. Jangan Lupa Join. Selamatmalam !

Thursday, February 13, 2014

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

Assalamualaikum?

 
 
      Hari ini saya akan join Giveaway yang di buat oleh kak Ina. Ini adalah tahun ketiga IntanBerlian Mega Giveaway atau Giveaway tahunan yang di buat di blog Kak Ina sendiri. Giveaway ini kak Ina buat setiap februari sempena tahun kelahiran kak Ina dan juga blog dia. 
     Semua hadiah hadiah yang akak ina giveaway kan nih semua best best, boleh tengok dekat SINI . Antara semua hadiah, kalau Alisha dapat cabut nombor saya . hehehe harap harap lah dapat EPHYRA dari yang di sponser sendiri oleh kak ina. sebab mau try juga kalau kamceng dengan muka i. hihihi. Ohh sesiapa yang teringin beli Ephyra ni boleh lah beli dengan Kak Ina atau kak shida . komfom dapat harga murah. hihi #Promot

Ohh Sebelum saya terlupa, saya mau wish Happy Birthday buat Kak Ina. Semoga dipanjangkan umur dan  Murah rezeki . Dan dapat membesarkan Alisha , Aqilah dan yang dalam perut tu dengan Lancar dan Baik #Eh . Hihi. Dan semoga Kita bertambah comel di Tahun baru ini. Peace yow

Wednesday, May 22, 2013

3rd Annivesary GA Blog by Emas Putih

As-Salam


22 MAY 2013 - 05 MAY 2013



   Hari ini aku Join Giveaway dari Kak Uzu, yang lebih dikenali dengan nama blog beliau Emas putih. jadi yang rasa diri dia pemalas dan perajin sila join ga nih. hoho hope ada luck :) Para para sponser, dalam proses  melaksanakan tanggungjawab :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala