Tuesday, March 11, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

 

http://zamani84.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

Join segmen Encik Zamani, harap ada tuah kaki ayam i . hehehehehe. Jom Join kawan kawan yang ku sayangi. Segmen ini adalah antara segmen yang sangat sangat simple di muka bumi ini dan alaf ini. Jangan Lupa Join. Selamatmalam !

14 comments:

  1. semoga berjaya ye, mama nak join jugak lah.. hihi

    ReplyDelete
  2. gud luck... ^_^
    harap bertuah...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sha.. selamat pagi... semoga berjaya dan murah rezeki. akak dah joined juga. hiewhiew. akak singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen,kalo menang power bank tu best jugak :)

    ReplyDelete
  5. Ramai betul blogger yang join GA ni. Good luck ! :)

    ReplyDelete
  6. tuah kaki ayam pun boleh la.. hehe janji menang kan. gudluck k

    ReplyDelete
  7. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  8. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  9. good luck..moga ada rezeki nnt

    ReplyDelete
  10. zara pon ada join.. hahaha.. all the best dear !

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala