Thursday, February 13, 2014

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

Assalamualaikum?

 
 
      Hari ini saya akan join Giveaway yang di buat oleh kak Ina. Ini adalah tahun ketiga IntanBerlian Mega Giveaway atau Giveaway tahunan yang di buat di blog Kak Ina sendiri. Giveaway ini kak Ina buat setiap februari sempena tahun kelahiran kak Ina dan juga blog dia. 
     Semua hadiah hadiah yang akak ina giveaway kan nih semua best best, boleh tengok dekat SINI . Antara semua hadiah, kalau Alisha dapat cabut nombor saya . hehehe harap harap lah dapat EPHYRA dari yang di sponser sendiri oleh kak ina. sebab mau try juga kalau kamceng dengan muka i. hihihi. Ohh sesiapa yang teringin beli Ephyra ni boleh lah beli dengan Kak Ina atau kak shida . komfom dapat harga murah. hihi #Promot

Ohh Sebelum saya terlupa, saya mau wish Happy Birthday buat Kak Ina. Semoga dipanjangkan umur dan  Murah rezeki . Dan dapat membesarkan Alisha , Aqilah dan yang dalam perut tu dengan Lancar dan Baik #Eh . Hihi. Dan semoga Kita bertambah comel di Tahun baru ini. Peace yow

15 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Thanks join..

    Good luck.. :)

    Ololooo comelnya ucapan.. thanks sgt2 tau (^_^)

    ReplyDelete
  3. singgah balas kunjungan di sini..thanx ye sudi lawat blog yong.. good luck :)

    ReplyDelete
  4. salam.. datang balas kunjungan.. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, semoga berjaya dan murah rezeki ya sha ~~~

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari GA yg sama..good luck yer. :)

    ReplyDelete
  7. hi alien planet marikh! dah habis meronda? Minum petang jom!! :P

    ReplyDelete
  8. dtg dr tmpt yg sama..

    good luck..:)

    ReplyDelete
  9. salam SY..
    saye dtg dari planet earth mmbalas jejak..hihi..
    terima kasih sudi jejak..

    encem superman..pinjam buleh..? :)

    gud luck you too dear..

    ReplyDelete
  10. salam..balas kunjungan..jauh bebenor awak dr planet marikh..hehe..anyway,salam perkenalan..

    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  11. Balas kunjungan.. Good luck.. kami dari planet 'Venus', planet paling panas. Jangan dok wat hal dekat 'tempat kediaman' Nanti kami lancar serangan api.. hehehe.. :3

    ReplyDelete
  12. rodger rodger...
    rondaan dari alien planet marikh telah diterima,,over...

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala