Showing posts with label Keyword. Show all posts
Showing posts with label Keyword. Show all posts

Monday, November 3, 2014

KEHILANGAN JEJAK [ CERITA BENAR ]

 
 

Di Sini aku ingin membuat pengakuan. JENG JENG JENG . . . . .

Sekian lama aku tidak berblog, aku sedih , hampa , pilu ,kecewa , merana , menangis, aku lapar , aku makan. Ehh, Semuanya disebabkan aku sudah sambung ke-study-an aku, di sebuah kolej, yang di beri nama SAITO COLLEGE , mungkin ramai yang kurang pasti di mana letaknya college ini, tidak mungkin ia berada di JEPUN, kalau yaa pun, apa salahnya. Hohohoho.

Berbalik kepada Tajuk utama kita, KEHILANGAN JEJAK . Kali ini, tajuk kita membawa maksud, kemana kah aku menghilang, walaupun banyak yang tidak ambik peduli, aku tetap juga mau cerita,, walaupun kau cakap "Aiman tak kesah" sekalipun, aku tetap mau cerita.

Sebenarnya, waktu aku di PLKN Hari yang ke 11 , aku mendapat panggilan dari Puan Mulia A.K.A Mama aku. Perbualan kami lebih kurang begini:

Mama : Hello nak,
Aku : Ya mak?
Mama : Minggu Depan kau keluar PLKN ahh, Mama sudah kasi daftar kau masuk Kolej.
Aku : Alaaaaa, kenapa awal betul, bahagia sudah aku disini .
Mama : Kau bilang , kau mau keluarkan hari tu kan?
Aku : Alaaa itu duluuu. aku yang dulu , bukan lah yang sekarang *ok, yang ini aku tambah.
Mama : Bha, apa bole buat (Mama bagi henpon dengan bapa)
Bapa : (Perbualan aku dengan bapa yang menyuruh anaknya keluar PLKN masuk ke kolej)

Pada pengakhiran perbualan anak beranak ini , aku terpaksa menyerah kalah, dan keluar PLKN, masuk college, di Selangor. Agak kecewa sedikit lah, terpaksa meninggalkan PLKN . At last, aku masuk kolej, dan di pendekan cerita , aku menjalani hari hari tanpa wifi laju di kolej, dan proses berbloging aku pun tergendala dengan tidak di sengajakan.

Kesimpulannya disini, dalam perbincangan housemate aku, kemungkinan besar, kami akan sambung wifi di hostel, dan berkemungkinan besar lagi, aku akan update blog seperti blogger yang dulu .

TRAGISKAN CERITA AKU. LAIN KALI AKU BUAT CERITA LEBIH TRAGIS LAGI OKAY, OKAY THEN, ASSALAMUALAIKUM ?  

Terima kasih buat pembaca blog aku ini, in syah allah, kalau sudah dapat berblog, akan ku jejak blog mu. Hohohohoho.


Whatever it is, Aku still happy. yahooo!

Xoxo BatuNisan :)
 
 

Saturday, March 1, 2014

Keyword : Jep Sepahtu Tunang Orang

Jep Sepahtu Bertunang

Keyword Jep Sepahtu Bertunang nih semakin Femes/meningkat di carta blog aku . Pecaya atau tidak tengok gambar di bawah nih, nih aku Printscreen dari Nuffnang dengan Blog aku.

tunang Jep, Jep Sepahtu
klik untuk lebih jelas
 Keyword Blog:

jep sepahtu tunang
tunang jep sepahtu
jep sepah tunang
jep bertunang
jep sepah bertunang
jep sepahtu bertunang
gambar tunang jep
jep sepahtu dan tunang
jep sepahtu tunang ??

gambar tunang Jep, Jep sepahtu bertunang
Keyword Nuffnang :

jep bertunang
jep sepahtu bertunang
jep sepah bertunang

Mengikut analisis aku sendiri, ramai yang cemas bila keluar artikel pasal Pertunang Jep Sepahtu nih, jangan risau wahai tuan tuan dan puan puan sekalian. Jep sepahtu suda membuat pengakuan bahawa beliau melalui instagramnya yang dia belum lagi bertunang. masih belum Percaya ? Klik SINI . Di artikel tu, semua suda ada penerangan yang jelas tentang status Jep Sepah.


Kalau mau baca banyak lagi tentang Jep Sepah ini, boleh lah klik link link di bawah nih :)

Jep Sepahtu Tunang Orang ?

Perang Dingin Jep dan Shahrol, Ajak Tak Nafikan Atau Iyakan

Persamaan Jep Sepahtu dan Shahrol Shiro

Jep Sepahtu Ada Kembar ?

Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi Pelawak

NotaKaki :Sekali sekala promote link sendiri , tidak apa bah kan ? Heheheheh Lagi pun i peminat Jep Sepahtu dan Shahrol shiro. Hee *apakaitan. haha

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala