Showing posts with label Artis. Show all posts
Showing posts with label Artis. Show all posts

Thursday, March 13, 2014

Pelakon lagak ngeri antara penumpang MH370



"Fearless", "The Expendables" dan "The Forbidden Kingdom", #MalaysiaAirlines, #MH370, #PrayForMalaysianairlines, #PrayForMH370, Pesawat, Let's Pray, Malaysia, Artis,

Hari ini , sudah  masuk hari ke enam kehilangan pesawat MH370 . Doa + usaha = masih ada harapan lagi. Jangan berhenti untuk berdoa. In Syah Allah ada jalan. Kalau sudi bagi kata kata semangat untuk ahli keluarga mangsa kehilangan pesawat MH370 . boleh lah buat insta video di intagram dengan hashtag " #Kami Menantimu MH370" ,Lebih lanjut sila ke SINI.
Sebenarnya dalam pesawat MH370 ada seorang Pelakon Lagak ngeri  yang turut menggunakan penerbangan MH370 ini.
AstroAwani
"Syarikat perfileman Netflix dan The Weinstein Company mengumumkan pakar seni mempertahan diri Ju Kun, adalah antara penumpang MH370. Beliau pernah membawakan watak yang dibawa Jet Li untuk filem "Fearless", "The Expendables" dan "The Forbidden Kingdom"

Lebih lanjut , boleh la klik SINI .

let's keep on praying for them & hoping for miracles to happen.
#MH370

Tuesday, March 11, 2014

Video Instagram khas Kami Menanti Mu MH370





Hari ini sudah masuk hari ke-4  bagi misi mencari pesawat MH370. Kehilangan Pesawat MH370 ini mendapat perhatian ramai dari kalangan artis dan dari orang luar negara. 

Dengan kehilanganya pesawat MH370 , Sebuah akaun Instagram dibuat khas bagi menyampaikan mesej mengenai pesawat MH370 yang hilang sejak Sabtu lalu. Antara yang memulakan ucapan ini adalah penyanyi, Nurheliza Helmi. Mari kita saksikan antara video ucapan dari Instagram KAMI MENANTI MU MH370. 

Bagi sesiapa yang rasa ingin membuat ucapan semangat terhadap ahli keluarga mangsa kehilangan pesawat MH370 ini, boleh lah membuat video di instagram sendiri, tanda sokongan kita terhadap mereka , berilah kata kata semangat dan jangan lupa untuk terus mendoakan Pesawat MH370.

Bagi sesiapa yang mau tengok instagram mereka , bolehlah melawat website astro awani di SINI .#KeepPraying #PrayForMH370 


KAMI MENANTI MU MH370

Saturday, March 1, 2014

Keyword : Jep Sepahtu Tunang Orang

Jep Sepahtu Bertunang

Keyword Jep Sepahtu Bertunang nih semakin Femes/meningkat di carta blog aku . Pecaya atau tidak tengok gambar di bawah nih, nih aku Printscreen dari Nuffnang dengan Blog aku.

tunang Jep, Jep Sepahtu
klik untuk lebih jelas
 Keyword Blog:

jep sepahtu tunang
tunang jep sepahtu
jep sepah tunang
jep bertunang
jep sepah bertunang
jep sepahtu bertunang
gambar tunang jep
jep sepahtu dan tunang
jep sepahtu tunang ??

gambar tunang Jep, Jep sepahtu bertunang
Keyword Nuffnang :

jep bertunang
jep sepahtu bertunang
jep sepah bertunang

Mengikut analisis aku sendiri, ramai yang cemas bila keluar artikel pasal Pertunang Jep Sepahtu nih, jangan risau wahai tuan tuan dan puan puan sekalian. Jep sepahtu suda membuat pengakuan bahawa beliau melalui instagramnya yang dia belum lagi bertunang. masih belum Percaya ? Klik SINI . Di artikel tu, semua suda ada penerangan yang jelas tentang status Jep Sepah.


Kalau mau baca banyak lagi tentang Jep Sepah ini, boleh lah klik link link di bawah nih :)

Jep Sepahtu Tunang Orang ?

Perang Dingin Jep dan Shahrol, Ajak Tak Nafikan Atau Iyakan

Persamaan Jep Sepahtu dan Shahrol Shiro

Jep Sepahtu Ada Kembar ?

Kisah Benar Kehidupan Jep Sepah Sebelum Jadi Pelawak

NotaKaki :Sekali sekala promote link sendiri , tidak apa bah kan ? Heheheheh Lagi pun i peminat Jep Sepahtu dan Shahrol shiro. Hee *apakaitan. haha

Tuesday, February 25, 2014

Jep Sepahtu Tunang Orang ?

Assalamualaikum?

Tadi awal pagi lagi aku jalan jalan di facebook meronda ronda cerita baru, tup tup nampak Gambar Artikel berkenaan "Jep Tunang Orang" Terkejut beruk , singa, harimau segala aku. Cuba tengok gambar bawah nih.


Dengan tidak semana mana aku terus ke instagram Jep Sepahtu, kuusss semangat, rupanya berita atau gossip ini adalah penipuan semata mata. jom baca komen abang Jep kitew nih. hehehehehe

PART 1

"Kusssssss semangat!! petang2 hari dpt msg dari abg "sejak bila pulak kau bertunang tak bgtau aku?"..alaaaaa klu betul kan bagus..saya pun dah mula tengok "kalendar2"lama dah ni...haha alaaa mati la nak..#metroahadesok..#abangakukerjasana"
 PART 2

"Test 123..volume mic naik kan sikit..test test..ok just nk bgtau pasal artikel "jep tunang orang" tu tak benar..hanya gosip semata..jadi yg msg n call tanya saya direct, itu lah jwpn nya..(tak nak lah jadi tanggang 'bertunang' pun mak ayah tak tau)..sekiannn..off mic plss..lampu padam 😁"

NotaKaki: Kepada si pembuat gosip, sila bertanya kepada tuan badan dahulu sebelum membuat artikel sebegini, aku bagi kaki kang. Hah'



Wednesday, February 19, 2014

Erra Fazira Kini Keseorangan – Sah Bercerai

Assalamualaikum?

Kalau sudah tiada jodoh, apa yang mau di katakan lagi. begitu juga artis yang dikenali ramai Erra Fazira Kini di Sah kan Bercerai dengan Engku Emran.  Jom baca kisah mereka yang aku copy nih.

"Masih lagi bercerita mengenai penceraian Erra Fazira dan Engku Emran. Hasil perkahwinan, mereka berdua telah dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Engku Aleesya yang kini berusia 5 tahun. Berdasarkan persetujuan bersama, Engku Emran diberi hak penjagaan sepenuhnya anak mereka. Manakala Erra Fazira selaku ibu diberikan hak lawatan dan bermalam selain cuti sekolah dan hari perayaan. Keputusan ini dibuat tanpa sebarang pertikaian.
erra fazira, Engku Emran, bercerai
Untuk makluman, Erra Fazira dan Engku Emran telah pun berkahwin pada Oktober 2007. Hari ini, lafaz cerai telah dilakukan oleh Engku Emran di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam kira-kira jam 12.50 tengah hari. Erra kelihatan tenang ketika lafaz cerai talak satu dilakukan sementara Engku Emran pula nampak sebak. Erra telah hadir dengan bertopeng muka ke mahkamah ditemani rakan baiknya, Umie Aida dan Erma Fatima.
erra fazira, engku emran , bercerai
Erra menjelaskan yang permohonan cerai dibuatnya selepas hubungan mereka sudah tiada lagi persefahaman selain tidak tinggal bersama sejak setahun lalu. Erra juga tidak menuntut sebarang nafkah daripada suaminya. Kata Erra yang dipetik menerusi Mstar Online:-
Penceraian ini berlaku secara baik dan Alhamdulillah semuanya selesai
erra fazira, bercerai
Kalau sudah tertulis jodoh sampai ke sini saja, apa lagi yang mampu kita lakukan? Semoga tanggungjawab selaku ibu dan bapa kepada Engku Aleesya tidak akan diabaikan oleh Erra dan Engku Emran. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka. Takziah atas penceraian ini. Hanya mereka yang tahu apa yang terbaik."

Noted : Jodoh , ajal maut ditangan tuhan. kita tidak boleh mempertukaikan. 

Zizan Razak Rancang Nikah Emma Maembong Tahun Ini

zizan Razak, emma maembong, Pernikahan 

Banyak betul gosip sana , gosip sini  pasal pasangan sejoli Zizan Razak dan emma maembong nih. Tapi dengar cerita dari media Zizan rancang untuk untuk nikah pada tahun ini. Harap cepat lah jodoh dorang.

Namun apabila ditanya bilakah akan mengahwini Emma, Zizan berkata menerusi Berita Harian:-
"Kalau ikut perancangan diri saya, Insya Allah tahun ini nak kahwin. Tapi semuanya terserah kepada jodoh. Saya hanya merancang dan Tuhan yang menentukan. Ingat ya, saya hanya rancang saja tahun ini."

Noted : Ingat yaa apa Zizan cakap,  dia cuma merancang. kalau ada jodoh takkan kemana. so para peminat Zizan Razak, tolong jangan banyak soal tentang pernikahan dorang bila. kita hanya mampu merancang sahaja. yang ikhlas peminat Jozan. hihi

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala