Showing posts with label Youtuber. Show all posts
Showing posts with label Youtuber. Show all posts

Sunday, March 23, 2014

Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby





Mula mula aku kenal Fynn Jamal nih , waktu dia masuk "Keynote " ka tidak silap aku. lagu dia yang aku suka,  150 Juta . And baru baru nih aku ada dengar lagu Arjuna Beta, i'm totally in love with this song, dan baru aku tahu, itu lagu dia, hahahahaha what so kuno lah aku nih, And you know what, lagu nih dia buat khas untuk anak angkat dia .
So , di sebabkan lama gila gila aku tidak men search kan nama dia di youtube, so aku search lah and ternampak lah pulak video yang ini "Fynn Jamal on adoption and how Malaysia helped save her baby " .I'm so proud of you lah Fynn Jamal Pluss Respect satuu. Jom dengar sikit video nih :)

Juna, Fynn jamal


"Who are we to blame anyone about everything? Things happened for a reason..." 
-Fynn Jamal. 

Cr: Fynn Jamal Insta :')

Thursday, February 27, 2014

BOB : Buat Orang Bersalah

Assalamualaikum?


Adakah anda tergolong dalam golongan BOB "Buat Orang Bersalah" ? Hahahahaha baik jujur , sebab aku pun pernah tergolong dalam kumpulan BOB nih. Hehehe  alaaa, sampai sekarang pun aku rasa aku ada buat tapi secara tidak sengaja lah. Hehe Minta Ampun Sepuluh jari. kalau ada aku TERbuat  anggap aku bawa main main/bergurau . hewww~

Tidak tahu apa BOB? mari sekodeng dan lihat. siap bagi cara cara untuk menghindarkan diri dari tergolong dalam golongan BOBO, Eh, BOB nih lagi . Aku tengok video ni lebih kurang macam "menyindir" pun ada . hehe . Tapi semua video "matluthfi90" memang ohhsemm and sempoi. Mari tengok dan muhasabah diri.



What say you? semua ada BOB, BOB, KEBOBOB, REVERSE BOB, BOBGLARS,  DOUBLE BOB, TRANSBOBERS, BOBROTHERS . BOBO HEEEE

DEAL WITH IT , BOBDOH

Part last tu ada orang sabahan juga bah . ketawa aku sekejap waktu matluthfi ter cakap sabahan bahahaha. Tapi, overall semua sempoii derr, wa caya sama lu. heee 


HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...