Thursday, February 27, 2014

BOB : Buat Orang Bersalah

Assalamualaikum?


Adakah anda tergolong dalam golongan BOB "Buat Orang Bersalah" ? Hahahahaha baik jujur , sebab aku pun pernah tergolong dalam kumpulan BOB nih. Hehehe  alaaa, sampai sekarang pun aku rasa aku ada buat tapi secara tidak sengaja lah. Hehe Minta Ampun Sepuluh jari. kalau ada aku TERbuat  anggap aku bawa main main/bergurau . hewww~

Tidak tahu apa BOB? mari sekodeng dan lihat. siap bagi cara cara untuk menghindarkan diri dari tergolong dalam golongan BOBO, Eh, BOB nih lagi . Aku tengok video ni lebih kurang macam "menyindir" pun ada . hehe . Tapi semua video "matluthfi90" memang ohhsemm and sempoi. Mari tengok dan muhasabah diri.



What say you? semua ada BOB, BOB, KEBOBOB, REVERSE BOB, BOBGLARS,  DOUBLE BOB, TRANSBOBERS, BOBROTHERS . BOBO HEEEE

DEAL WITH IT , BOBDOH

Part last tu ada orang sabahan juga bah . ketawa aku sekejap waktu matluthfi ter cakap sabahan bahahaha. Tapi, overall semua sempoii derr, wa caya sama lu. heee 


13 comments:

  1. hi dear
    thanks sudi singgah blog sis
    follow you back

    ReplyDelete
  2. Nama pun manusia Shasha....adalah agaknya samada sedar atau tak sedar....hehe

    ReplyDelete
  3. selalu, ekekeke! kadang kadang tak perasan punya fasal kan, main cakap lepas je, haha

    ReplyDelete
  4. hihi..
    ada adaa

    sha, tu la kan.bnda nak jadik. trauma tau. masa kat penang tu lagi la org masuk time akak tgh tido. nasib la xda pa pe..

    sha pon jaga diri k.pastikan rumah sntiasa berkunci kalau dduk sensorang.

    ReplyDelete
  5. Kadang2 tu mungkin kita ada terBOB juga secara tak sengaja...dan tak disedari...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. hehe suami akak suka tengok video matlutfi ni. hihi ~~~

    ReplyDelete
  7. memang pernah
    tak dapat lari dari jadi bob
    jangan jadi bobo sudah..mih3

    ReplyDelete
  8. harap yang bernama Bob takdelah sifat-sifat BOB ni.

    ReplyDelete
  9. @QasehnyaRania ok kak, memang kena jaga jaga juga nih hee :)

    ReplyDelete
  10. hihihi,... mama singgah nak cepat sha, mama ada kerja tertunggak menunggu..

    ReplyDelete
  11. Akk pun suka tengok video matlufthi ni.... Mengong berisik videonya...hhehee... Tapi yg ini belum tengok lagik...

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala