Showing posts with label Blogwalking. Show all posts
Showing posts with label Blogwalking. Show all posts

Thursday, August 24, 2017

BLOGWALKING




Blogwalking. lama aku tidak buat blogwalking. Memandangkan aku baru nak up semula, aku akan cari semula yang rajin comment dekat blog aku dulu . Say hi to me, siapa yang dah berjaya sampai ke sini hehe

Monday, March 17, 2014

Hadiah Berblog



Hai u'olls. hari ini baru berkesempatan untuk mengucapkan terima kasih kepada pemberi pemberi hadiah dekat aku, Hehehehehehe, So so Sorry kalau terlalu lalu lalu awal lambat up entri khas ini. Semua Hadiah atau barang Review ni aku up kan sekali dalam satu entri supaya , aku tidak terlupa untuk review one by one. Ohh lupa, hadiah/Barangreview nih aku terima dari bulan feb-mac lagi. Jadi disini aku mohon maaf atas kelambatan mengucapkan terima kasih . hehe. And aku mau selesaikan semua kerja yang tertunggak sebelum aku ke PLKN. hoho 

OKAY

 Yang ini "Naturactor Cover Face Meiko Japan" , dari miss Zunita , ini antara barang yang aku kena review . nantikan kemunculan entri pada esok hari. hewwww. Kalau boleh, jom le kome like page nyee. klik SINI.


 MY MINI CUPCAKE LIP BALM 
+
1 bottle of Crystal Repair Serum 
Benda Benda comel nih pula aku dapat hadiah dari Miss Ika sempena aku join "MINI GIVEAWAY WINNER: MY MINI CUPCAKE LIP BALM" . Terima kasih kak ika ,  lip balm tu sesuai sangat denga bibir merekah i. hehehe pluss benda nih comel.

Mohon maaf atas ke eksited tan muka i . hehehe. yang ini barang yang perlu di review CLINICELL, in syah allah dalam masa terdekat nih aku review. eh. hehe  Jangan lupa klik like page CLINICELL. tanda sokongan anda buat barngan buatan malaysia. hehe


Ni pula shawl, memang sudah lamaa gilaa dekat aku dari bulan februari lagi, dan baru hari ini aku terdetik hati mau berterima kasih kepada blogger ummi, kerana aku terpilih memenangi hadiah dari  teka teka dan aku sebagai pemenang bertuah la, kiranya. hehehe. sorry ummi ku yang tercinta. hehe


And lastly, nih aku menang hadiah sebab jadi best entri dekat Giveaway yang kak shida anjurkan. Sorry kak shida , saya lambat up kan entri. heee. sebenarnya , aku mau tunggu dapat hadiah baru up kan entri tapi lambat betul pakcik pejabat pos kol, and baru tadi lagi dia kol. So kena wait and see lah nanti. heee

Nota Mohon Maaf : Mohon maaf atas keterlambatan diri ini meng up kan entri khas sebegini. Dan sekali lagi Terima Kasih. :)

Wednesday, March 5, 2014

Jumpa Si Kawan

Assalamualaikum?



Hari ini, aku mau jumpa kawan aku yang the ohsemm one, the one yang kalau kami kasi besar mata dengan dia , dia akan nangis tidak bersuara , ceh. hahaha. dan dia sangat sangat mendengar bila orang tengah meluah something dengan dia.

Dan dia lah kawan aku yang mempunyai reaksi muka yang sangat mengikut keadaan semasa. orang nangis dia pun nangis, orang buat lucu, belum sampai lagi punchline dialah dulu ketawa . sangat teliti dengan keadaan budak nih. Dia jugalah budak yang paling banyak buat projek. projek apa? adalah tuh. hahaha   and she's the one yang paling happy go lucky girl. Dia kol malam malam  dengan berkata 

Dia: "Kau Free besok? "
Aku: and i was like " kenapa ? kau rindu aku? hahaha"
Dia :"mestilahh baa"
Aku : Kenapa mau jumpa?
Dia : "ada ba projek nih .
Aku : Projek apa? bagi tajuk?
Dia: Projek BIY?
Aku : *Blank* Okay On.

Kira macam inilah perbualan kami. Jadi pagi pagi nih aku tidak dapat berblogwalking, dan ini adalah antara motif kenapa aku buat entri nih, bukan senang aku mau buat post pasal cerita sendirian berhad nih. nanti lepas kami jumpa. aku lekat gambar di entri seterusnya. hewhew . okay then. bye bye  :))


Sunday, March 2, 2014

Terima Kasih Sherlock Holmes #022014

Assalamualaikum?
Sherlock Holmes


What ? "Sherlock Holmes" ? Eh bukan atas nih Heheheheheheheheh Sila lihat  sebelah kanan anda dan scroll ke bawah di samping itu cari perkataan "Sherlock Holmes"  means, pengomen yang tegar di blog ini akan di angkat namanya sebagai penyiasat terbaik di dunia  dan #022014 yang bermakna February 2014 . Pemegang pemegang nama berikut adalah.


Top komen, Sherlock Holmes
top komen, Sherlock Holmes


Terima kasih yang sudi dan rajin datang ke mari untuk meninggal kan komen komen baik dan kata kata semangat kepada diri ini. even pun tidak banyak orang yang datang, aku amat amat amat bersyukur *ceh . hehe . Tidak lupa juga kepada silentreader dan pengunjung yang menaikan uv di blog ini. Jasa anda amat amat amat aku hargai bagai menantang minyak yang penuh. Tanpa anda siapa lah mak Jemah dengan blog kecik ini.
Notakaki: Terima kasih . Jumpa lagi.

Thursday, February 20, 2014

Thanks Nuffnang

Assalamualaikum?

Nuffnang, CPUV Nuffnang

 Ada empat CPUV nuffnang tengah berlegar legar di tepian pantai. Apa yang harus aku buat sekarang adalah. berblogwalking menjajah visitor.

Tuesday, February 11, 2014

Terima Kasih Nuffnang [BE KE-16]

Assalamualaikum?


     Lama punya lama menunggu , yes ada juga CPUV/BE  dari cik Nuffnang "NIVEA In-Shower Skin Conditioner" . kalau mahu tahu tentang Nivea ni lagi lanjut sila klik SINI.
   Okay apa tunggu lagi aku mau mencari idea yang boleh di update di next entri. and   "Berblogwalking time."

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala