Wednesday, March 5, 2014

Jumpa Si Kawan

Assalamualaikum?



Hari ini, aku mau jumpa kawan aku yang the ohsemm one, the one yang kalau kami kasi besar mata dengan dia , dia akan nangis tidak bersuara , ceh. hahaha. dan dia sangat sangat mendengar bila orang tengah meluah something dengan dia.

Dan dia lah kawan aku yang mempunyai reaksi muka yang sangat mengikut keadaan semasa. orang nangis dia pun nangis, orang buat lucu, belum sampai lagi punchline dialah dulu ketawa . sangat teliti dengan keadaan budak nih. Dia jugalah budak yang paling banyak buat projek. projek apa? adalah tuh. hahaha   and she's the one yang paling happy go lucky girl. Dia kol malam malam  dengan berkata 

Dia: "Kau Free besok? "
Aku: and i was like " kenapa ? kau rindu aku? hahaha"
Dia :"mestilahh baa"
Aku : Kenapa mau jumpa?
Dia : "ada ba projek nih .
Aku : Projek apa? bagi tajuk?
Dia: Projek BIY?
Aku : *Blank* Okay On.

Kira macam inilah perbualan kami. Jadi pagi pagi nih aku tidak dapat berblogwalking, dan ini adalah antara motif kenapa aku buat entri nih, bukan senang aku mau buat post pasal cerita sendirian berhad nih. nanti lepas kami jumpa. aku lekat gambar di entri seterusnya. hewhew . okay then. bye bye  :))


12 comments:

  1. Assalamualaikum sha. hehee bestnya ada kawan jenis teliti camtu. hehee~~~

    ReplyDelete
  2. projek apa la gaknye tu rea? heee... have fun sis

    ReplyDelete
  3. projek apa eks,
    nak join sekaki :)

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim kannn kak sheila. itulah gunanya kawan. hehe

    ReplyDelete
  5. Mmg best kalau dapat jumoa kawan yg sekepalakan Shahsa

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala