Sunday, March 2, 2014

Terima Kasih Sherlock Holmes #022014

Assalamualaikum?
Sherlock Holmes


What ? "Sherlock Holmes" ? Eh bukan atas nih Heheheheheheheheh Sila lihat  sebelah kanan anda dan scroll ke bawah di samping itu cari perkataan "Sherlock Holmes"  means, pengomen yang tegar di blog ini akan di angkat namanya sebagai penyiasat terbaik di dunia  dan #022014 yang bermakna February 2014 . Pemegang pemegang nama berikut adalah.


Top komen, Sherlock Holmes
top komen, Sherlock Holmes


Terima kasih yang sudi dan rajin datang ke mari untuk meninggal kan komen komen baik dan kata kata semangat kepada diri ini. even pun tidak banyak orang yang datang, aku amat amat amat bersyukur *ceh . hehe . Tidak lupa juga kepada silentreader dan pengunjung yang menaikan uv di blog ini. Jasa anda amat amat amat aku hargai bagai menantang minyak yang penuh. Tanpa anda siapa lah mak Jemah dengan blog kecik ini.
Notakaki: Terima kasih . Jumpa lagi.

9 comments:

  1. tahniah buat semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  2. Nice blog dear. Sis ika datang
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dlm gamabr tu, mcm pelakon iron man jek

    ReplyDelete
  4. kita pun pestime datang sini.. hehe. followed :D

    ReplyDelete
  5. tahniah kat penyiasat2 berkaliber iteww,
    akak tak cukup kaliber lagi nih..aduyai :)

    ReplyDelete
  6. tq... & tq kembali sebab sudi support blog KA all this while yer

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala