Showing posts with label Lawak. Show all posts
Showing posts with label Lawak. Show all posts

Monday, April 28, 2014

Tips : When A Little Kid Asks Me


Bukan susah untuk jawab soalan dorang. tapi, kadang kadang soalan yang dorang tanya susah untuk di explain kan. *Hamboii . So , guna seja Tips nih. hahahahaha . Ikut sekali macam mana reaksi muka pakcik misai di atas nih. komfem semua budak budak kagum. Lol.


AutoPublish

Sorry, I dekat PLKN.

Tuesday, April 8, 2014

Bila Pelajar Berbaik Hati Dengan Cikgu



Niat bukan untuk kurang ajar, Tetapi, kami sekelas tidak sampai hati ingin melihat cikgu cikgu kami yang tercinta penat mengajar . Heee . Bukan student lah kalau takpernah buat. Lol.

Tuesday, February 25, 2014

Apa yang Pelik?

Assalamualaikum?

Pagi pagi lagi aku sudah dapat ujian mata dari encik facebook. Cuba tengok apa yang pelik? hurmmm for sure anda akan tahu bila melihat gambar  dengan teliti.

benda pelik, problem troll face


NotaKaki: Ada nampak kah adek manis? Hehehehehe

troll face
Cc: facebook

Friday, February 21, 2014

Naik Pening Polis Dibuatnya

Assalamualaikum?

Lambat pula aku update entri hari nih, muahahahahaha *ohh abaikan. Tajuk macam mau betul kena tangkap polis. heheheheehe sorry ya pak polisi, ini hanya troll belaka. Jom baca perbualan Pakcik polis dengan Simon yoh yoh. hahaha

Troll face, Troll polis, Polis naik angin

Bersabar betul pakcik polis nih. kalau aku , ada sudah tu cop kaki di muka simon nih.  Lol =='

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...