Tuesday, February 25, 2014

Apa yang Pelik?

Assalamualaikum?

Pagi pagi lagi aku sudah dapat ujian mata dari encik facebook. Cuba tengok apa yang pelik? hurmmm for sure anda akan tahu bila melihat gambar  dengan teliti.

benda pelik, problem troll face


NotaKaki: Ada nampak kah adek manis? Hehehehehe

troll face
Cc: facebook

13 comments:

  1. nom 6 ngan 9 la untung..anytime je bole menyamar jadi 6 or 9 :)

    ReplyDelete
  2. no 6 tak do sebab dia dh jd 9. ahaha

    ReplyDelete
  3. terbaik kan aje lah buku no 9 tu hehehe

    ReplyDelete
  4. Mula mula nampak no 6 mmg tak de ..tp bila okje baca komen org lain baru perasan hehe....dasar lambat pick up hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Ek nombor tak ada...hehe

    ReplyDelete
  6. tenung lama gak, lasttttt emmmm patutlah hahaha

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala