Tuesday, November 20, 2012

Hapuskan Lambang Israel Dalam Laptop anda.

Assalamualaikum?


   Cepat cepat !  bagi yang tidak mengetahui lagi, lambang israel ada dalam laptop anda , kau, you , awak , hoii, lu .Pergi computer/laptop -> local disk c -> Program Files -> Microsoft Office -> Media -> CAGCAT10 -> Cari gambar nombor J0285926  ( Yang ada lilin banyak banyak tuhh) macam gambar dibawah, sila hapuskan secepat mungkin. jangan biarkan israel mempengaruhi anda semua.


Dan jangan lupa boikot barang keluaran dari pihak israel. Janganlah jadi seperti segelintir masyarakat malaysia dibawah ini, cepat betul terpengaruh dengan Burger yang kecil bagai di lipahi darah, baik makan kepsi. Bagus lagi orang luar, tahu lagi cara memboikot makanan keluaran israel. Apa mau jadi dengan kita ini.



#JOM PRAY FOR GAZA 



13 comments:

fandyz said...

Boikot!!! Jangan jadi penyokong Israel!

Sa Michaisi said...

freedom for gaza, peace ! Pray pray pray ! Hanya dapat bagi sumbangan dari segi doa saja :(

Jna marcello said...

*pray for gaza Semoga Allah melindungi mereka smua Amin..

Aku Mad said...

katakan Benci pada israel..

Si Matatajam said...

Dalam IPad ada tak? Semoga Allah melindungi umat islam disana

★ aIsyaH ★ said...

let's pray 4 gaza..xD

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pray 4 gaza...
mari lah sama2..

nik ros said...

boikot.kita mampu.tak boikot semua.kita boikot skit2 dulu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pray 4 gaza.....

-meeSUPERGIRL- said...

boikot3 !!!!

miz ruha said...

pray 4 gaza...

aku HaniAsyira said...

boikot!!! pray 4 gaza..

latif said...

jom pakat boikot ohhh jgn lupe vote G+1 di blog saye utk contest iphone 5 dari denaihati sokongan anda di alu2kan hehehe

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...