Thursday, November 29, 2012

Twitter : Janji potong ehem ehem dan Bogel depan Pavillion

Hi semua Harimau malaya ?

  Semalam, Selepas aku membuat entri tentang kemenangan harimau malaya menentang laos aku pun menjengah jengah facebook dan twitter , nampaknya ada orang masih mencari cari panas atau dalam nama pemes *Bajet hot* di twitter .
    Janji bagai , ada yang janji kalau harimau malaya menang, dia mahu potong ehem ehemnya, kalau mahu jadik pondan tuh terus terang saja lah , tidak payah pakat janjii manis lepas kemenangan harimau malaya tu.


*nampak macam macho, tapi hati hati maknyah juga

    Hah' ini lagi satu , Promise promise bagai, mahu bogel depan Pavillion kalau Harimau Malaya menang, Ya Allah , apo Kono ae jang ?  Kenapa mesti Depan Pavillion, kenapa tidak depan Padang Bola terus , kan senang .Haiya , menjatuhkan maruah kaum Hawa saja. Ini mesti Kes tidak pernah pergi Pavillion, tuh pasal mahu bogel depan pavillion.

* Muka lawa, nampak tweet sudah macam hantu

  Mesti Rajagopal dan pemain pemain Harimau Malaya ada terbaca tweet ganas mereka nih, itu pasal lah Harimau Malaya menang, sebab nak suruh dorang  tepati Janji . Nanti Waktu Indon  vs malaysia nanti. buat lagi tweet tweet memberangsangkan okaii. :3

Nota Kaki : Apa mahu jadi dengan dunia twitter ini, Bolehkah, kita bersihkan nama Twitter Malaysia dari orang orang sebegini rupa, setahun pun jadi lah. Taubat lah nak.

Sumber : SINI , SINI , Facebook , Twitter

38 comments:

KorN said...

seriusly, mereka bo***... dah xde mende lain nak buat ke ape...

Hnahdy said...

yg malaysia menang tu lawan dengan loas ka singapura..huhu

dya bunga said...

nth pape ar.. smbil buat post mcm gitu..skrg diri sendiri yg malu

Shasha Yacob said...

lawan loas . hihii

IntaNBerliaN said...

apalah dorg ni.. buat betoi2 xnak..

done hotlink

Aseraf Hilman said...

Malaysia meng.. Dua makhluk tuh buat dop?? kuakua..
memalukan kaum sejagat..

*publisiti murahan je dorng tu*

Miss Zahirah said...

1 word describe them ~~> bo***
cakap x gna akal..
Allah kurniakan akal utk bezakan baik dan buruk tp disalahgnakan

deqjamucuxx said...

agak2.. depa buat tak ? b*d* kan?

depa ni ketegori ade otak tapi TAK BERAKAL.

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama X tengok bola.. Uhhuu

Nory Zoulkefle said...

takde sivik punyer orang...cakap je pompom kann...huhuhu

hazwan hairy said...

inilah bdk2 yg baget nk popular dkt twitter berangan nk popular mcm artis pdahal dri tu xdk apa2...stkt nk glmen dgn status murah cmni xdk mknanya..hahaha

ps: bila nk bogel tu?nk g tgk lah nnti blh update dlm blog..hahahahha..

Nadratul Syazwana said...

Tak faham la apa motif diaorg tweet camni oh

aku HaniAsyira said...

hahaha.. semua nya janji bukan2.. cari publisiti

Leeza dayasari [santai leeza] said...

memanah...... haaaaaaaaaaaaaaaa (komen tak ada kena mgena dgn entri)....

org tutttt tak guna fkiran ketika berkata2.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haiyaaaaa mcm ni punya org pn ada ka....

Jna marcello said...

hhmm Kalau btul dyeorg yg buat kan da malu sndri...

tapi kekadang phone ni kena hack dgn kekwan sndri tu yg payah tu.

nik ros said...

diorng ni saje jea kan. nak glamer cepat.kesian

Kesuma Angsana said...

nezt time hati2 sepatutnye bila nk letak status pown. mcm2lah skang ni

Misz Fazie said...

memang kesian tengok dorang ni. attention seekers. kan dah malu sendiri. bila dah malu cakap akaun dia kena hack lah. drama betol. ntah pape jek dorang ni

kyo_9 said...

hmm..
kyo lagi terkejut bila baca komen2 kt sini..
semua macam dah pasti sangat yg mmg diorang yg tweet benda tu..
padahal perkara pertama yg kyo fikir bila nampak benda tu semua ialah
1) ni mesti kes hack
2) x akan kongsi benda selagi x selidik terlebih dahulu

hati2 la ek..
risau2 kita plak dapat dosa sebab memalukan orang yg telah dimalukan..

sekadar peringatan buat diri sendiri dan orang lain..

hainom OKje said...

Siannya diaorg tu...dah..dah...jgn layan dak cam tu tau shasha...

boni kacak said...

agaknya nak glemer tu kot...

RuMaH TuA said...

(^_____^)y sengih baca part "Taubat la nak."

Moga Allah kasih.

CikMunBlogger said...

tak sabar nak tengok dorang masuk tv , radio , paper and semua jenis media massa . hehe

Si Matatajam said...

Cakap ikut hati tak ikut akal..jd camni la..

Pykaa Pdott said...

alah diorg buat mcm tuh sbnarnye nak cri populiriti je tuh . ish bodoh . fikiran singkat gile . hmm

Arjuna Silvera said...

macam macam ragam

shedameor said...

Dorang ni semua mengotorkan dunia twitter. kejar populariti. Nak jadi twitfamous. puihhhh

-meeSUPERGIRL- said...

mee ad tgk jugak malam tu . habis semua duk tuntut dekat 2orang yg batak pemes neh . kalau nak follower ramai cakap je. tayah nak kebabian sangat . hahahhahaha

sha (chirp chirp) said...

haish. tula budak2 zaman sekarang, tak fikir sblum cakap. mudah-mudahan ALLAH bimbing mereka untuk bertaubat.

sha (chirp chirp) said...

haah, betul tuu.

Mimie said...

nih sume suke bikin kontroversi aje....

Shiyda Aqma said...

meluat tgk budak2 macam ni ! haishh .

Nadrah Zulkifly said...

Nak menang shawl, topup, blog edit, doodles, lampu menarik dan pelbagai lagi? Join here!! http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

sa mic said...

Attention seeker ! Haha , kononya twitter kena hack .

shidaR said...

hahaaa..gilor depa ni!

QasehnyaRania said...

main tweeet je..
len kali pikir dulu..
apa nak jadi nih

C'Jai said...

hahaaa...macam2 lah...tu belum cakap nak potong tinga bagai... haru sungguh..

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...