Sunday, March 30, 2014

Terima Kasih Wifi




Di ucapkan setinggi tinggi terima kasih kepada Wifi kerana Terpotong setengah jalan. Muahahahahaha Macam tau tau ba pulak wifi nih aku mau meninggalkan dirinya ke PLKN suda. Hoho. Ada beberapa hari lagi aku akan menjejakkan kaki ke Persada PLKN. Di situ jugalah pun wifi ni dipotong, kenapa lah tidak dia potong lepas aku jalan. huahuahua. Nasib baik lah ada internet data , bole juga update blog walaupun slow gila gila.

But, Terima kasih buat para Pengunjung blog ku, sebab sudi juga singgah blog yang bakal bakal usang bulan bulan bulan depan ini. Maybe aku akan buat entri autopublish supaya tidak lah juga sunyi betul Blog nih. tidak juga usang usang betul. Nanti i try balas jejak u'olls yerr.  i love you . xoxo sasa :D

13 comments:

ewanthology said...

selamat berPLKN ye

Ahmad Izuddin said...

good luck =)

QasehnyaRania said...

dh nk pegi plkn ye.jga diri ye sha.. all the best dik.jgn nakal nakal tau.hihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sha. hehe siot je. takpelah. nanti dah balik PLKN, update cerita pasal pengalaman tau. hehe akak dah takda gambar PLKN kalau tak boleh gak kongsi cerita.. hihi singgah menabung ford sini~~~

msredcheesecake said...

have fun kat plkn...jaga solat...

Bella Enveeus said...

Ooh PLKN di mana tu? Safe journey.. :)

sal ya said...

Selamat berPKLN ye...

Kesuma Angsana said...

all the best yer dier !

Syiera Firdaus said...

blogwalking here ^^

jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

Amanina Mads said...

wahh.. nanti mesti kerindu-rinduan.. hehe. tahniah terpilih. xpenah kena PLKN :)

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

(Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

Nanie said...

All the best kat PLKN tu... hehe

Sobri Yaacob said...

good luck di plkn..
kuatkan smanagat dan trus bkidmat utk negara :P