Wednesday, March 12, 2014

Kak Sheila Shahfiekry , Tolong baca nih.



Sorry kak Sheilaa, hehe. nih sepesel entri untuk kak sheilaa. hehe, disebabkan taktahu mana nak contact kak sheilaa , terpantul lah idea nak buat entri. hehe Tadi buka blog kak sheila, saya xdapat buka lah, sebab  benda nih. mohon kak baca entri nih eh. Kalau macam nih xdapet lah diri ini  meninggalkan jejak di blog kak sheila. hehe


7 comments:

  1. Assalamualaikum sha, sorry akak tengah tukar template blog tadi. now dah open to public. kuikuiii. terperanjat tengok entri awak. hihi. thanks dear ~~~

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim Hehehe, ingatkan dah tukar domain ke apa tadi. haha

    ReplyDelete
  3. Hehehe....tanjat akak...sbb akak bukak blog sheila ok je

    ReplyDelete
  4. Hehe kita pun suka kak Shiela sebab dia baik, lemah lembut, selalu jenguk blog datang komen apa semua. Tehehe :B

    ReplyDelete
  5. haha.. kak sheila mmg macam tu. kalau jd begini mesti sbb dia tgh renovate blog. hehe

    ReplyDelete
  6. selalu mcm ni mesti tgk renovate blog..hehe

    ReplyDelete
  7. oo.. kalo renovate blog kluar mcm tuuu..

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala