Thursday, March 6, 2014

Mohon Pertolongan Heeee :))


 Assalamualaikum?


Memandangkan ramai ibu ibu yang singgah di blog aku. minta tolong siapa yang tahu dimana ada jual baju baju ibu mengandung yang macam gambar di atas nih, please contact me dekat Facebook  . Terima kasih, ini atas permintaan mom to be . Heeee :))

8 comments:

  1. Assalamualaikum sha, haritu akak ada nampak. dah lupa laa. nanti kalau jumpa akak beritahu ya ~~~

    ReplyDelete
  2. COMELNYA
    TP SIS X TAU ADA JUAL KAT MANE

    ReplyDelete
  3. wah nampak cute sgt baju2 ni yerk

    ReplyDelete
  4. tatau la plak katne jual...ada kat luar kot

    ReplyDelete
  5. cam comel je..kalo ade versi jenis lelaki nak jugak :)

    ReplyDelete
  6. alahai comelnyaaaa

    tak preggy tp nak pakai juga boleh ke? hiks

    ReplyDelete

Budi bahasa budaya kita. :)

TRAGEDI KEBAKARAN PUSAT TAHFIZ

Assalamualaikum, Baru baru ini, kita digemparkan dengan satu tragedi kebakaran yang berlaku di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah di ...

Kisah dula kala