Thursday, March 20, 2014

Spm : Bill Gates + Love Mom


billgates, love mom, spm

Hanya mampu publish 8Kredit dan 1D sahaja *sorryTidakmaushowoffcewahh .Okay ini hasil usaha aku, so aku telah pun terima hakikat  keputusan ini pada jam 5 PM. hahahahaha, Sorry dan Terima kasih Allah+Mama+bapa+kakak+abang+cikgu+Kawan+Blogger . Eh dan Internet juga. hehehehehe. Dan terima Kasih Kepada Kaka Ashraff sebab bagi kata kata nih dengan adik dia, dan adik dia pun kongsi dengan kami, jadi bersemangat aku sikit.  kami cuma insan biasa *ceh ayatt. hahaha. Dan Ini Baru permulaan.

And Mama Bagi Kata kata semnagat tadi :
"Tidak Apalah dik, ini baru permualaan , yang penting pointer kau nanti di uitm . Kau sudah berusaha jugakan jadi jangan pikir betul spm nih, yang penting jangan lupa allah"

Thanks Mama, ayat ini akan sentiasa ku simpan di dalam blog yang usang ini sebagai kata kata hikmat." I love yaa Maa"

So , no more , amacam result spm? . sekarang tumpukan uitm + plkn. hahahaha .sekarang wa pegi kenduri dulu, nanti malam Bw. Kbye.

10 comments:

Sobri Yaacob said...

setuju..yg jatuh bleh bagun.. yg penting usaha.. rezeki mesti ada ..
digi :P

msredcheesecake said...

kita dah usaha dan doa, selebihnya dari Allah... good luck in whatever u do in the future... fi sabilillah...

Miss Ika said...

be the best next time dear:D
http://notamanjaku.blogspot.com/2014/03/giveaway-i-love-makeup.html
GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP. 1 set makeup untuk di menangi. (blusher, lipstick, eyeshadow & eyeliner) . Brand UK & USA. opps susah nak jumpa kat Malaysia taw. Tak Join rugi ye :D

misz sheyla said...

jalan masih jauh..msih panjang...

Syazana Zainn said...

dont worries, panjang lagi perjalanan shasha

keep on hard work okay :)

babYpose said...

Alhamdulillah dan all the best untuk chapter baru kann:)

Mr.Superman said...

ok lettew..dpt A terkangkang2 pun kalau takde adab,perangai kelaut,tak guna jugak. lgpn dik,kau baru spm. cool babe..:D yg penting ilmu yg masuk kepala tu lekat. bkn takat atas kertas je. tahniah eh dari abiang yg kacak *muntah* HAHAH

shasha yacob said...

@Mr.Supermanbaiklah abg stalker :)

Siti Zara Nurhaidah said...

dapat plkn ? wahhh.. best tuuu =D

Amanina Mads said...

A bukan la pengukur segalanya.. ada lg yg penting. dpt masuk u tp pointer rendah xguna juga. gudluck bakal siswi

HUTAN LIPUR SUNGAI KANCHING, RAWANG, SELANGOR

Hutan Lipur Sungai Kanching, Rawang, Selangor  Hi. So aku nak cerita pasal sungai kanching, i guess siapa minat mandi air terj...